Hur länge refinansiera en inteckning tar att betala för sig själv

Många konsumenter hör om inteckning refinansiering och de antar att detta är botemedlet allt för sina ekonomiska problem. Det är först när de börjar titta närmare på den process som de inser att de kanske måste spendera pengar för att spara pengar. Detta är något som du verkligen måste ge en hel del övervägande eftersom en refinansiering är något som tar ett tag att betala för sig. Många människor avskräcks av att spendera pengar för att refinansiera, men du behöver inte avskräckas, du måste bara veta hur länge den refinansiering kommer att ta att betala för sig.

inteckning refinansiera betalar sig själv

När du refinansiera ditt hem, du kommer att ha avsluta kostnader att betala. I själva verket, den genomsnittliga inteckning refinansiera kostar tre till sex procent av det finansierade beloppet, vilket vanligtvis innebär tusentals dollar. Många människor förstår inte varför de ska behöva betala pengar för att spara pengar, men det är bara så det fungerar. Bara för att du har att spendera pengar men betyder inte att det inte är värt det. Du behöver bara titta på hur mycket du sparar kontra hur mycket du spenderar för att avgöra om detta är något värt att göra.

Om du går om inteckning refinansiera i ett mycket metodiskt och noggrant sätt, kommer du att finna att refinansiering betalar sig. Du måste tänka på hur mycket refinansiera kommer att kosta dig och sedan dela det med hur mycket du sparar varje månad. Så, om lånet kommer att kosta dig $ 5000 och du skulle spara $ 150 i månaden efter att du refinansieras refinansiera skulle ta drygt 33 månader, eller bara blyg av tre år, för att betala för sig. Efter detta, alla de besparingar är helt din eftersom refinansiera är helt betald. Efter dessa tre år, är en besparing på $ 150 i månaden enorm, speciellt om du ska spara $ 150 per månad för de kommande 20 eller 30 år!

Vad du verkligen behöver tänka på är om du kommer att vara i hemmet tillräckligt länge för att dra nytta av de besparingar. Om du bara kommer att vara i hemmet under tre år, kan det inte vara värt att refinansiera eftersom det hela tiden du kommer att betala för refinansiering och faktiskt inte spara någonting. Men, om du ska vara i hemmet under 10 år än att $ 150 i månaden besparingar kommer att innebära en total besparing på mer än $ 12.000 under de sju år som du inte längre betala för kostnaderna för refinansiering.

Som ni kan se, även om du har att spendera pengar på inteckning refinansiera kan det verkligen vara värt det. Även om du inte spara $ 150 i månaden, kan du spara mycket pengar under loppet av ett år, och framför allt, under loppet av lånet eller medan du bor i hemmet. Generellt sett, om du kommer att vara i hemmet i mer än sex eller sju år, har en refinansiera fortfarande möjligheten att spara en massa pengar! När man tittar på dessa siffror du kan se värdet av refinansiering.