hur lån modifiering fungerar i Florida

Med den senaste tidens finansiella kollaps, den vikande arbetsmarknaden och sjunkande bostadspriser, har många husägare hade svårt att hänga med sina betalningar. Därför Nyligen ämnet lån modifiering har blivit mycket varmt. Det är svårt att titta på ett tv-program utan en annons eller två om ämnet lån modifiering, men vad exakt är lån modifiering och kan det verkligen hjälpa husägare ändra sin nuvarande inteckning för en lägre ränta? Denna artikel kommer att besvara dessa frågor och mer.

I ett nötskal, hänvisar den breda termen “Loan Modification” till processen att ändra villkoren för en husägare inteckning. Detta innehåller normalt en process där lånet återinföras om det var i standard, och / eller betalningen kommer att sänkas till en nivå som husägare har råd. Uppenbarligen är detta ett mycket hett ämne med den nuvarande ekonomiska situationen i hela världen, och särskilt i delstaten Florida.

Detta är en värdefull praktik för långivaren också, eftersom när ditt lån är i standard (du har inte kunnat göra de betalningar), är det mycket kostsamt för långivaren att utestänga på ditt hem och sälja den. Istället är det ofta billigare att helt enkelt arbeta med låntagaren att justera utbetalningar förrän de är tillbaka på sina fötter.

Emellertid har denna praxis lockat många illegitima långivare, och de som praxis utlåning som inte ryms inom federala eller Florida riktlinjer utlåning. Därför har regeringen slagit ned på de regler och föreskrifter i lån modifiering. Nyligen lade president Obama fram en plan för lån modifiering för att hjälpa husägare i nöd. Några av de nya principer som han infört är möjligheten att sänka utbetalningarna att hålla husägare i sina hem, vilket minskar den totala andelen av de hypotekslåntagare kostnaderna till 31% av sin inkomst (med regeringen chipping in för att täcka skillnaden), och de utökade även termen för lån upp till 40 år, hela 10 år längre än den traditionella 30 års fast ränta inteckning.

Dessa lån har varit populärt i Florida eftersom det drabbades hårt när bostadsmarknaden bubblan sprack 2008. Dock har delstaten Florida är det egna bestämmelser utöver federala regler som måste redovisas. Innan söker några råd om en Florida Loan Modification, se till att förstå de regler och förordningar som långivare måste följa för att skydda dig själv och ditt hem.