hur kan du få svar på dina lånekostnader frågor

När du planerar att ta ut en inteckning lån, är det helt naturligt att du kommer att ha ett antal frågor i ditt sinne. Men det är alltid bättre att få din inteckning frågor är besvarade innan du lånar ett lån.

2 sätt att få dina frågor besvarade

Ett antal webbplatser har utvecklat forum plattformar. Allt du behöver göra är att skicka bara din inteckning frågor i forum och få dem besvarade av medlemmarna. Vissa webbplatser ger också en “Ställ frågor” sektionen med vars hjälp du kan få svar på dina frågor. Det spelar ingen roll om du är en första gången köpare eller du försöker refinansiera befintliga lån. Du kan få alla de svar du söker efter.

15 vanliga inteckning frågor

Ett. Vad är den minsta kredit poäng som krävs för att få en inteckning?
2. Hur skulle långivare bedöma min kreditvärdighet?
Tre. Kan jag kvalificera sig för en inteckning med kredit problem?
4. Vilket är bäst – fast ränta inteckning eller justerbar sats inteckning?
Fem. Ska jag betala rabatt poäng för att få en lägre ränta?
6. Vad är en stängning kostnad och hur påverkar det mig?
7. Är en handpenning absolut nödvändigt att ta ut ett bostadslån?
8. Vilka är de faktorer som avgör min totala inteckning betalningar?
9. När behöver jag för att betala privata försäkringar för hypotekslån (PMI)?
10. Hur kan jag undvika förskottsbetalning straff?
11. Vad händer om jag standard på mitt lån?
12. Vad är inteckning refinansiera och hur kan jag gå för det?
13. Vad menas med break-even period och hur kan jag räkna ut det?
14. Kan du förklara vad utbetalning refinansiering är?
15. Kommer jag att kunna få en andra inteckning utan refinansiering mitt första?

Långivare hjälpa dig med svar på inteckning frågorna ovan. Men om du vill diskutera en specifik fråga med andra, kan du alltid ta hjälp av forum och “Ställ frågor” i vissa webbplatser. På detta sätt får du veta hur man kan övervinna inteckning relaterade problem, som kan hjälpa dig i framtiden.