hur kan du eliminera din skuld kreditkort

De flesta amerikaner lever under bördan av kreditkort skuld. Det verkar vara ett sätt att leva för oss. För vissa är det helt hanterbar, för andra är det är överväldigande och kvävande. Många av oss kämpar bara för att göra det minsta månatliga betalningar. Vi låg vaken på natten, gungade och vrida undrar hur vi någonsin kommer att komma ut från under allt detta kreditkort skuld. Det finns ett sätt, och det är inte konkurs!

Den genomsnittliga kreditkort innehavaren har runt $ 10.000 eller mer balans på sina kort. Visste du att om du fortsätter att göra bara det minsta månatliga betalning kommer det att ta dig 40 år att betala av det $ 10.000? Credit företag vill inte att du ska veta det! De vill inte att du ska veta att de gör ett genomsnitt på 43 miljarder dollar per år på den ränta de tar ut dig.

Regeringen har satt några gränser för hur mycket ränta de kan debitera dig, men det är inte tillräckligt. Det är inte tillräckligt för att hjälpa dig att eliminera din skuld. Men det är helt lagligt, etiskt och möjligt att klippa din skuld med 50% och du behöver veta om det.

Det finns nya lagar som kredit rådgivare nu kan använda till din fördel. The Fair Debt samlingar Practice Act, sanningen i Utlåning lagen och Fair Credit Reporting Act tillåter all information att släppas på din begäran. Detta gör att kredit rådgivare att faktiskt eliminera så mycket som 50% av din skuld!

Det är dags att du tog ställning och sagt tillräckligt. Du behöver en paus och kredit företagen måste inse att du är på det intresse fällan! Lämna in konkursansökan kan förstöra din ekonomiskt under många år, är det inte en bra lösning för att eliminera skulden! Tyvärr en stor andel av konkurser sker som en direkt följd av kreditkort skuld. Vi måste stoppa detta och ge människor ett annat alternativ!