hur huset undsättning räkningen kan hjälpa dig att rädda ditt hem från avskärmning

Svepande ekonomiska reform av Förenta staternas regering ingick passagen av HR 3221, som är en del av huset och ekonomisk Recovery Act av 2008. Undertecknades i lag av president George W. Bush, kommer HR 3221 ger nödvändig lättnad för över 400 tusen amerikanska familjer som står inför avskärmning av sina bolån.

hur huset räkningen kan hjälpa dig

HR 3221 arbetar för att ge refinansiering av ditt hem inteckning på upp till nittio procent av sin nuvarande marknadsvärde. Institutionen för bostäder och stadsutveckling (HUD) administrerar refinansiering programmet enligt HR 3221. För att berättiga till stöd genom refinansiering din inteckning, måste du uppfylla HUD riktlinjer som anges av regeringen för detta program.

riktlinjer för refinansiering enligt hr 3221

Det första som regeringen vill se är att du verkligen har råd med det hem som du lever i. Många låntagare är i sin nuvarande situation på grund av subprime utlåning industrin och dess vilja att låna ut pengar för bostadsköp till någon som frågade, som nu kallas subprime mortgage bommen. Du måste visa bevis på disponibel inkomst, och att din förväntade inteckning betalning kommer att vara högst 29% av den sammanlagda inkomsten för hela hushållet. Om din sammanlagda hushållsinkomst är $ 5000, då din inteckning betalning kan inte vara mer än $ 1450.

Dessutom måste din långivare överens om att absorbera en förlust när din inteckning köps ut. HR 3221 tillåter bostadslån att köpas från långivare av Farmers Home Administration vid 85% av deras aktuella marknadsvärde, med avslutande kostnader inte överstiger 90% av marknadsvärdet, med både avslutande kostnader och inteckning sammanförs.

alternativ till HR 3221 refinansiering

Inte alla husägare kommer att kvalificera sig för hemmet räddning under HR 3221 refinansiering struktur. Du kan vara bland dem om du inte kan bevisa eller verifiera att din sammanlagda hushållsinkomst är tillräckligt lång för att återbetala FHA när de köper din inteckning på upp till 90% av nuvarande marknadsvärdet, eller om din långivare kommer inte överens till buyout. Om du inte kan dra nytta av HR 3221 refinansiering programmet, kan du söka alltid ut din egen form av inteckning refinansiering.

Det finns många långivare som fortfarande refinansiering inteckningar oavsett marknaden krisen. Genom refinansiering din inteckning nu, kan du undvika utestängning. Långivaren kommer att skriva ut ett nytt lån, effektivt köpa din inteckning och gör att du kan få olika termer som är lättare att hantera med din nuvarande inkomst. Många gånger kommer det refinansieras inteckning vara skriven för en längre tid, upp till trettio år.

Du kan också hitta långivare som är villiga att hjälpa dig att spara ditt hem på Internet. Online långivare har mer kapital att investera än din lokala bank och därför är mer villiga att ta de risker som är förknippade med bolån i den aktuella bostadsmarknaden.