Hur hittar jag vägen att välja rätt inteckning strategi – prt hypothcaire

Du kan spara tusentals, om inte tiotusentals dollar på en inteckning om du väljer rätt lån strategin (PRETS hypothécaires). Även på en $ 100.000 inteckning, kan besparingarna bli betydande.
Så den verkliga frågan är vad ska jag göra förutom att titta på räntorna?

Hur väljer jag rätt inteckning strategi?

Det enkla svaret: kontakta en inteckning specialist som specialiserat sig på att skapa en unik inteckning strategi för sina kunder – pret hypothecaire.

varför?

Det finns tre goda skäl:
1.We kan inte förutsäga framtiden för räntorna i Kanada.
2.Den rätt strategi måste ta hänsyn till den nuvarande och framtida ekonomiska sammanhang.
3.One har att anpassa den efter dina mål och personliga situation.

Allt detta är inte lätt, och det är bäst att rådgöra med en inteckning mäklare som gör detta varje dag.

Men låt oss inte stanna där.

Ju svårare svaret är att analysera flera faktorer för att skapa en inteckning strategi.

En expert som denna kommer att förstå varje strategi som finns och hur den ska tillämpas, kommer att veta hur man korrekt att sätta ihop strategier på det bästa sättet att tjäna låntagaren, kommer att förstå ekonomin och räntor cykler ränta och hur de kommer att påverka den valda strategi.

Volymer och volymer har skrivits om räntor, räntor cykler ränta och ekonomiska klimatet i allmänhet och det är en komplicerad fråga. En grundläggande översikt av historiska räntor är enligt följande:
-Det fanns en allmän uppåtgående trend i räntorna mellan 1950 och 1980.
-Det fanns en allmän nedåtgående trend i räntorna mellan 1982 och 2003.
-Räntorna har varit ganska platt 2003-2006.
Om du inte förstår att räntorna följer en trend, skulle du inte ha kunnat utforma framgångsrika strategier ränta. Utforma en strategi ränta avsedd för fallande räntor när priserna är trender uppåt kommer innebära en katastrof.

Räntorna följer ungefär två grundläggande regler:

-De kommer mer eller mindre följer inflationen. Om inflationen, mätt med konsumentprisindex ökar, ska vi leta efter \ förväntar sig en räntehöjning.
-De är ett tecken på hälsa av ekonomin. I en stark ekonomisk miljö, kommer räntorna tenderar att stiga, eftersom pengar är i efterfrågan, och räntorna är priset på pengar. I en svag ekonomisk miljö, är efterfrågan på pengar låg och därmed räntorna är lägre.

Det är omöjligt att förutsäga räntor 100% korrekt, men vi kan konstatera att räntorna var 9,6% i genomsnitt under de senaste trettio åren, och de är nu ca 5% – pret hypothecaire.

Det finns några grundläggande inteckning strategier tillgängliga, och sedan kombinationer av var och en av dem som ger oss en mängd olika alternativ. Plocka rätt strategi eller kombination av strategier är avgörande att välja rätt inteckning paket för varje låntagare. Endast en ackrediterad inteckning professionell har den erfarenhet och expertis för att göra detta för varje låntagare.

De grundläggande inteckning strategier:

• 5 gånger 5 – förnya en inteckning fem gånger med en bindningstid på fem år.
• Långsiktig – en fast ränta inteckning för 15, 18 eller 25 år.
• Rörlig ränta – inteckning vars hastighet förändras med basränta Bank of Canada.
• ‘Smith manöver “och kassaflödet dammen – en strategi som tillåter dig att så småningom dra av räntorna på din bostad från dina personliga skatter (avlönad eller egenföretagare).
• Mer pension – ett effektivt sätt att använda det egna kapitalet i ditt hem för att komplettera pensionsinkomster.
• Ingen handpenning – Denna strategi gör att man kan beräkna de besparingar och köpa ett hem direkt utan handpenning, snarare än att hyra en lägenhet medan du samlar den minsta handpenning på 5%.
• Mindre än perfekt kredit – bidra till att återupprätta en dålig kreditvärdighet för att få en bra takt framöver.

Genom att jämföra dessa strategier kommer du att lära dig att uppskatta vad en bra inteckning strategi (pret hypothecaire) kan göra, och njuta av besparingar under hela livet av din inteckning.
Glöm inte att en bra strategi är 21 gånger viktigare än att bara förhandla den bästa räntan.
Varje strategi förtjänar en egen personlig förklaring och bör kombineras med dina långsiktiga mål och det aktuella läget för den kanadensiska ekonomin.

Allt detta pekar på endast en sak-du verkligen behöver en professionell som ser efter ditt bästa för att hitta den perfekta strategin bolån. Det bästa med denna metod är att du kommer att lära dig mycket om din situation och ekonomin, och denna utbildning är allt gratis!