Hur fungerar en option arm arbete

Lånet omarbetning hänvisar till en förändring i din inteckning termer – antingen av en förändring av huvudman eller en förändring i längden på din inteckning – och är ett alternativ som kan användas, beroende på vilken typ av lån. Så om ditt mål är att minska de månatliga betalningen, utan att ändra längden på tiden i lånet, då omarbetning är definitivt ett alternativ för dig.

Inte förväxlas med de villkor omarbeta och refinansiera. En omarbetning använder samma långivare och kostar ingenting för att ändra de nuvarande villkoren för ditt lån, medan refinansiera använder en annan långivare, vilket gör det nödvändigt att ersätta extra kostnader för att ändra ditt lån.

Det finns vissa tillstånd som kan leda till omarbetning:

re-avskrivningar på ditt lån
ekonomiska problem
en negativt amortering lån

Med det första alternativet, kommer en ny amortering ändra tid kvar i lånet, eftersom fasta månatliga betalningar är involverade (lämpliga för en fast ränta inteckning), samt en förskottsbetalning (eller ens en full-amortizing betalning) bara minskar din tid, med dina betalningar i slutändan slutar efter en kortare tid.

För det andra alternativet, kan eventuella finansiella problem tvingar dig att förlänga den tid för lånet, väsentligen minskar betalningen beloppet på bekostnad av mer tid läggs på.

Med det tredje alternativet, en negativ amortering lån, kommer en omarbetning åstadkomma en större betalning varje månad, men efter att återstoden av lånet har ökat med ett förutbestämt belopp / tid, vilket gör att amorteringen av lånet under återstoden av sin mandatperiod.

Du kan omarbetas när du har en justerbar sats inteckning (ARM). Med en arm, om du gör en extra inbetalning till den huvudsakliga balans, kommer det att minska dina betalningar, slutar vid ursprungligen angetts tid (spärra eventuella ändringar i din ränta för att kompensera denna minskning). Förbehållet är att vapen faktiskt omarbeta sig var 5 till 10 år eller till och med år, som en del av denna typ av lån.

bankapedia oss ta
Skillnaden mellan ett lån omarbetning och en refinansiering är att förre görs med samma långivare, bara ändra lånet för att bättre passa hans / hennes behov, medan den senare är ett alternativ för dem som vill använda en helt annan långivare och villkor.

Typiskt kan en husägare besluta att inte göra en omarbetning av sina lån när de gör ytterligare inbetalningar till sin rektor, eftersom lånet betalas ut förr, utan att ändra storleken på betalningen. Villaägare väljer att gå igenom med en omarbetning när de vill antingen ändra storleken på den månatliga utbetalningen vid den aktuella räntan, eller att ändra tid på lånet. Det bör inte finnas någon form av förändring av spärrade betalningar (skatter) och försäkringar. Undantaget från detta är endast om omarbetningen kommer att ge dig möjligheten att inte betala dessa kostnader med hjälp av ett spärrat konto.