hur fungerar en inteckning revision

En inteckning Audit är ett all-inclusive översyn och analys av all dokumentation som kopplas till en befintlig fastighets lån.

Bedömningsgruppen process bestämmer även om lånet är i överensstämmelse med RESPA, TILA APR, HOEPA och andra federala eller statliga regler bank.

I de flesta bolån har det skett en kränkning och eller en felbedömning och eftersom en långivare vill undvika en rättegång som kastas på dem, kommer de vanligtvis föreslår en ny kurs som var bättre än något du kunde ha fått till att börja med!

Här är några vanliga fakta om inteckning revision:

45% av villaägare beror en återbetalning som är mer än $ 1500
23% av bidragen beror skala från $ 3.500 till och med mer än $ 10.000
11% av husägare är skyldig en återbetalning som överstiger $ 10,000
70% av de befintliga spärrade konton bryter mot federal lag genom att behålla alltför höga saldon

Vad innebär det för dig?

Det kan tyckas från de fakta vi ovan att den enda fördelen är att du kan bero en betydande summa pengar från din bank, men egentligen, betyder detta ett sätt mer.

Om en överträdelse eller misstag spotted även så liten som en 35 $ error i sanningen i Utlåning avslöjande uttalande du kan undvika en avskärmning, fördröja processen för månader ger dig en chans att få pengar eller att studsa tillbaka och ge dina betalningar. Den största fördelen är att banken kommer att föreslå ett erbjudande minska din inteckning betalningar genom nog att du har råd med det igen.