hur fri giveaways kan hjälpa dig att komma alla de inteckning kunder du vill

Erbjuder gratis giveaways till inteckning framtidsutsikter och klienter är ett kraftfullt företag byggnad strategi som kan resultera i en flod av nya och upprepa inteckning kunder.

Det kan tyckas bakvända att ge bort dina tjänster för att bygga upp ditt företag, men kan man inte motstå lockelsen att få något gratis. Ordet fritt, så sliten ut som det kan tyckas, är fortfarande den mest kraftfulla ordet i marknadsföring och har en hypnotisk effekt på människor.

varför fri giveaways fungerar

Anledningen fri giveaways fungerar så bra är tvåfaldigt. Först kommer utsikterna att testa din tjänst riskfri inser förhoppningsvis sitt värde och vill ha mer av det du har att erbjuda. Eller ännu bättre, kommer dina utsikter att få “hooked” på din tjänst och bli lojala livstid klient.

Det andra, kommer det faktum att din inteckning råd gavs till dina framtidsutsikter som en fri gåva tvinga dem att återgälda tjänsten genom att fortsätta relationen med dig. Denna princip kallas “lagen av ömsesidighet,” som helt enkelt säger att människor naturligt känner en skyldighet att återvända favörer som ett sätt att uttrycka sin tacksamhet.

uppgifter – den ultimata fria giveaway

Helst är det bäst att erbjuda gratis giveaways som är billiga men har ett högt upplevt värde till den person du ger det till. Information är ett bra exempel på en fri giveaway som har en låg produktkostnad och ett högt upplevt värde. Det är därför det är smart för inteckning proffs att använda särskilda rapporter som innehåller “insider”-information som en fri giveaway för lead generation.

Din fri information kan komma i form av ett skriftligt dokument, en ljud-CD, en 1-on-1 konsultation eller ett levande seminarium som din målgrupp skulle vara intresserad Oavsett vilken form du väljer att leverera din gratis information produkt, det viktigaste är att göra det relevant och värdefull för din målgrupp. Om gjort rätt, kommer din gratis pedagogisk resurs placera omedelbart du som en “betrodd rådgivare” och “expert” i din bransch.

fri giveaway fallstudier

Det finns en myriad av olika sätt att erbjuda en fri giveaway och många effektiva typer av giveaways (annat än information) att din inteckning företag kan använda för att locka en stadig ström av nya kunder. Följande är några idéer om hur man kan ge bort information för att avsluta fler affärer med mindre ansträngning:

idé # 1 – fri särskild rapport

Börja med att anteckna de viktigaste sakerna din målgrupp behöver veta för att undvika misstag, minimera risker, eliminera frustration och har en stressfri finansiering erfarenhet. Vad kommer att tänka kan tyckas elementär till dig men dessa små “hemligheter” kan verkligen göra en värld skillnad för dina framtidsutsikter. När du har skapat din disposition, gå vidare och börja skriva din rapport. Om du är för lat för att göra det, överväga inskrivning i min Mortgage Superstar Coaching Program, där jag ger 5 “gjort för dig” rapporter som du kan använda direkt!

idé # 2 – free audio cd

Erbjud en gratis ljud-CD till dina kunder och abonnenter nyhetsbrev. Audio CD-skivor är enkla att tillverka (jag tar dig steg för steg genom processen att skapa dina egna ljud-CD i min coaching-program) och det är väldigt billigt.

idé # 3 – free checklista

Folk älskar steg för steg anvisningar och vägledning. Folk älskar enkla åtgärder som de kan följa. Varför inte ta vad du vet och skapa en checklista som du kan erbjuda som en “etisk muta” för lead generation insatser.

För att attrahera nya kunder bör du erbjuda dina gratis giveaways att utsikterna som ännu inte har gjort affärer med dig. Du kan även partner med en icke-konkurrerande, men kostnadsfri verksamhet och göra ett joint venture erbjudande där de stöder din gratis erbjudande till deras kundregister.

motivera någon affär som är “för bra för att vara sant”

Om ditt erbjudande som inkluderar gratis giveaways verkar “för bra för att vara sant” till dina utsikter, kan det minska trovärdighet och trovärdigheten i ditt erbjudande. För att undvika detta bör du alltid ge anledningen till att du kan erbjuda en så stor.

Kom ihåg, är dina utsikter mycket skeptisk och har goda skäl att vara. Vi har alla blivit lurade vid en tidpunkt av en “för bra för att vara sant” bluff. Inredning dina framtidsutsikter med anledningen till att du kan ge dem en så bra affär hjälper dem att logiskt förena ditt erbjudande i deras sinnen. I sin tur kommer detta att ge dina utsikter komfort nivå som behövs för att agera på ditt erbjudande.

slutsats

Med hjälp av gratis giveaways är en effektiv inteckning marknadsföringsstrategi om de används korrekt. Tänk på vad du kan erbjuda fri-of-avgift som dina framtidsutsikter skulle överväga värdefull och att du kan ge till en låg kostnad för dig.