hur ett lån modifiering arbetsrelaterade 3 sätt att stoppa en avskärmning

En av de vanligaste frågorna jag här från nödställda husägare är: “Hur fungerar en lån ändring?”.

En finansiell svårigheter sker i livet för en husägare när deras förmåga att betala sina lån i tid kraftigt påverkas. Den inteckning betalning är nästan alltid den största månatliga kostnad de har.

När en husägare upplever en ekonomiska svårigheter och de får bakom på deras hus betalningar, tar en serie av händelser plats. De kommer att få en sen varsel och en förseningsavgift om betalningen är mer än 15 dagar efter förfallodagen.
kommer att börja ta emot telefonsamtal från sina långivare först.

Efter ca 30 dagar, kommer kreditvärderingsinstituten anmälas av sina långivare att de är 30 dagar för sent och deras kredit värdering kommer att sänkas. Från 30 dagar till 90 dagar punkten, om de inte blir aktuella på sina lån, kommer en serie av brev och telefonsamtal från banken leda till ett meddelande om uppsägning och ett meddelande om pre-avskärmning.

Tre av de vanligaste sätten att stoppa en avskärmning är:
Ett. Sälja hem innan den auktioneras ut på avskärmning
försäljning.
2. Arkiv kapitel 13 konkurs, vilket är det sämsta alternativet så långt som din kredit är berörda.
Tre. Ansöka om och få ett lån modifiering med din långivare.

Hur fungerar en lån ändring? Idén är väldigt enkel. Du inleda förhandlingar med din inteckning långivare. Du ber dem att tänka på din nuvarande ekonomiska svårigheter som skäl för att sänka din betalning. Om de säger ja, kommer de att sänka den genom olika metoder. De kan sänka räntan, sänka din princip balans, förlänga ditt lån, eller göra en kombination av dessa alternativ.

Den svåraste delen av hela processen är att övertala dem att hjälpa dig. Men det är till din fördel att titta kolla ett lån modifiering om du inte kan göra ditt hus betalning längre. De (din bank) vill inte ditt hus. De vill inte att utestänga och ta den tillbaka från dig i denna dåliga fastighetsmarknaden, eftersom de inte kommer att kunna sälja den för vad du är skyldig dem.

Du kan försöka en gör-det-själv lån ändring genom att arbeta med långivaren själv. Det är en svår process. Jag rekommenderar åtminstone att du talar med lån modifiering expert. Få deras åsikt om huruvida du uppfyller kraven för ett lån modifiering. Om deras avgifter är rimliga, och de känner dina chanser att bli godkänd är bra, fortsätt sedan med dem som ditt ombud.

Av de 3 vanligaste sätten att stoppa en avskärmning, är ett lån modifiering definitivt det första valet för en person som kan få sina långivare för att arbeta med dem och göra deras betalning låg nog att hantera.