hur en utbetalning inteckning kan hjälpa dig att få ditt eget och spara pengar

Att få pengar ur det egna kapitalet i ditt hem är säkert en av de billigaste sätten att få de pengar du behöver. Oavsett vad pengarna ska användas till, det egna pengar på ditt hem är förmodligen det bästa sättet att betala för det. Här är hur en utbetalning inteckning kan hjälpa dig att finansiera dina projekt – och gör det billigare än någon annan metod.

För att få en utbetalning inteckning, måste du refinansiera befintliga lån. Tanken bakom detta är dock att spara pengar – inte lägga till din befintliga skulder. Genom att vänta tills du kan få en ränta som är lägre än din nuvarande takt, med minst 1%, kommer du att kunna spara lite pengar. Men det finns mer – om du kan förkorta ditt befintliga lån, med minst fem år, kommer du att kunna spara mycket mer pengar – möjligen flera tiotusentals dollar.

Även om det är möjligt med vissa långivare att refinansiera din inteckning för så mycket som 100%, eller mer, av värdet på ditt hem, är det inte rekommenderas. För att undvika att behöva betala privata försäkringar för hypotekslån, du vill hålla sig borta från en inteckning som omfattar mer än 80% av lånet till värdet på hemmet, och vissa långivare kan bara låta dig låna 75% av det. Detta kan skära ner på mängden kapital du kan få – men du bör ändå kunna få en hel del av det.

Den mängd kapital som du lägger till det totala belopp du är skyldig till långivaren, är mängden eget kapital tillgängligt för dig. Detta betyder att du vill att noga välja hur mycket kapital du kommer att få, och det bör bestämmas av hur mycket du behöver för särskilda projekt eller räkningar. Det är inte en bra idé att ta reda på allt du kan. Långivaren kan också begränsa mängden kapital du kan få eftersom de kommer att bestämma hur mycket skuld, och de betalningar som du har råd, som kommer att baseras på din kredit rapport och nuvarande inkomst.

En utbetalning inteckning är ett utmärkt sätt att få tillgång till ditt eget kapital. Men du måste komma ihåg att det finns kostnader för att få en första inteckning – vilket innebär ett par tusen dollar. Av denna anledning bör du överväga att inte refinansiering, såvida du inte planerar att stanna i det hem ytterligare minst fem år. De merkostnader tar dig minst 3 år bara för att få tillbaka dina pengar och nollresultat. Först efter denna tid kommer du att börja njuta av besparingar, och börja se mer kapital byggs upp i ditt hem.

När du får eget kapital ur ditt hem, har du friheten att spendera det på det sätt du vill. Detta innebär att du kan använda pengarna till ett brett utbud av saker inklusive, semestrar, skuldkonsolidering, högskoleutbildning, få en annan bil, och mer. På grund av den låga räntan (lägre än någon med annan form av lån), det ger dig det bästa sättet att gå så långt som står på spel.

Men din största investering, men kommer från eget kapital pengar som ska sättas tillbaka in i ditt hem genom ombyggnad, tillsatser eller andra förbättringar som du gör i ditt hem. Inte bara kommer detta att förbättra din nivå att leva medan du är på det, men det kan också direkt öka värdet på ditt hem också – ge ditt hem ännu större rättvisa.