hur en inteckning revisor kan förhindra en avskärmning

För tusentals människor som inte har kunnat hitta pengar för sin avbetalning eller stod inför avskärmning, har hjälp av en inteckning revisor varit ovärderlig för att hjälpa dem att spara sina hem. Uppdraget för en inteckning revisor är att granska alla lån filer relaterade till ett bostadslån och upptäcka eventuella fel eller brott som mycket väl kan ha inträffat under utlåningen processen.

Detta inkluderar inte bara de preliminära avslutande förfaranden, men även justeringar ränta och avgifter som inträffade senare, långt efter kontrakten undertecknades.

Medan villaägare kan ha varit medveten om de grundläggande riktlinjerna för de lån som de begår, har en inteckning revisor en fördjupad förståelse av den “finstilta” på låneavtal. En extremt stor andel av dem har visat sig ha kränkningar av något slag, inklusive överpriser på ränteförändringar, underdrifter av förutbetalda finansiella avgifter, avrundningsfel och även tillägg av extra huvudsakliga kostnader.

Upptäckten av dessa överträdelser har resulterat i bidrag till ett stort antal låntagare, ibland över $ 10.000. Andra arbetar med husägare att lyckas sänka sina månatliga inteckning betalningar. Med hjälp av en inteckning revisor, kan nödställda husägare nedåt avskärmning och behålla sina hem.

Tilldelning bolån med justerbara priser aktiverat många människor med en dröm om att äga ett hem att äntligen göra det, men med den amerikanska bankkrisen, har hundratals banker och bolåneinstitut gått i konkurs. Många av dem har sålt sina bostadslån till “nya” långivare som är obekanta med de avtalsvillkor, däribland ränteförändringar.

Därför kan villaägare att betala uppblåsta räkningar till en långivare som de aldrig har gjort affärer med tidigare.

En inteckning revisor kan hjälpa avslöja om husägare bli överladdade och om de har rätt till återbetalning, bättre bolåneräntor eller är fria att häva avtalet helt och hållet. För dem som står inför avskärmning, kan hjälp av en inteckning revisor erbjuda kraft i förhandlingarna med långivarna skulle de inte ha haft på egen hand.

Låntagarna landsomfattande har framgångsrikt stoppat sin avskärmning och fått sina ekonomiska liv tillbaka på rätt spår tack vare hjälp av en inteckning revisor. Några har sett en minskning av deras lån huvudsakliga balans uppåt av $ 50.000 och månader av rygg avstått betalningar. Övriga låntagare, efter att utestängas på, kunde ha långivaren senarelägga förvaltare försäljning när fel återfanns i deras avtal, och därmed spara sina hem i sista minuten.

En Florida familjen var även tilldelats deras hus tillbaka, inteckning-free, efter inteckning revisorer upptäckte överträdelser som överträdde federala och delstatliga lagar.

Det finns oändliga fördelarna med att arbeta med en inteckning revisor. Tillsammans med de sannolika monetära och juridiska vinster för villaägare, kan hjälp av en inteckning revisor ger också sinnesfrid och trygghet att veta att din familj är säker. För alla som har varit instängda av den bolånekris, får en inteckning revisor vara din frälsande nåd.