hur du tar bort frustrationen med den nya bostadslån process

Att köpa ett hem kan vara samtidigt spännande och stressigt. Kunderna gynnas av mitt engagemang för att ge sinnesfrid hela nya bostadslån process som minimerar negativa och framhäver det positiva.

Oavsett om du köper ditt första hem eller du är en erfaren husägare, hittar du mitt hem lån processen annorlunda än de flesta andra inteckning konsulter. Varje kund går igenom en välplanerad inteckning processen för att säkerställa att de får en hög nivå av kundservice varje steg på vägen.

Öppen kommunikation är en viktig del av en lyckad hem köpprocessen så mina klienter och fastighetsmäklare är systematiskt och ofta informeras på ett lån framsteg. Berörda parter är uppdaterade på de stora milstolparna och varje fredag ??som förklaras i mina poäng kundkontakt.

Ansökan / konsultation:
Detta stadium initieras genom att fylla i en klient Questionnaire. Efter avslutad kommer vi att ha ett lån samråd personligen eller via telefon. Du kommer att märka frågor du kanske inte normalt ser därför dina mål och delmål är viktiga för mig.

När vi har avslutat vårt samråd, valt rätt lån, och samlas nödvändig dokumentation, kommer vi att börja behandla din ansökan. Detta kan göras före eller efter att du har lagt ett hem under kontrakt.

bearbetning:
Processing är det skede där Cunningham & Company förbereder ditt lån för underwriting. Vi har här skedet så att när filen lämnas in för godkännande den är välorganiserad och väl dokumenterad.

emissionsgarantier:
Underwriting är den process vi använder för att avgöra lån godkännande. Det handlar om att utvärdera egendom, din inkomst, dina tillgångar, liksom din kredit rapport för att avgöra din förmåga att betala lånet. Efter underwriting godkännande får du ett formellt brev lånelöfte.

avslutas:
Efter godkännande från vår underwriting avdelning, går din fil till vår avslutande avdelningen. Själv jobbar jag med min närmare för att säkerställa stängningen av ditt lån går smidigt och i tid.

Visst du kan ha lite ångest när de ansöker om en inteckning, men om du förstår processen bostadslån, väntar på godkännande kommer att vara betydligt mindre oroande. Denna process tar vanligtvis ungefär en månad och vårt mål på Cunningham & Company är att göra din upplevelse bolån så smidig som möjligt. Se vad våra Raving Fans har att säga om vår service och kontakta mig om jag kan vara till hjälp.