hur du kan refinansiera din inteckning när du har dålig kredit

Som rysningar går genom högriskbolån industrin, kanske du tror att eftersom du har dålig kredit, är din förmåga att refinansiera din inteckning i fara. Till en del kan du vara rätt, men det betyder inte att du inte ska försöka få fördelarna med refinansiering. Om du har en justerbar ränta eller någon av de andra mer kreativa inteckning produkter som har funnits under de senaste åren, att omvandla den till en fast ränta produkt, till en låg ränta är avgörande för din ekonomiska välbefinnande.

Sedan mitten av sommaren har bolåneinstitut har omvärdera sina låneportföljer och ta en ordentlig titt på de kvalifikationer och poäng kredit för presumtiva låntagare. Vissa långivare får ut av den sub-prime och även Alt-A marknader sammanlagt. Men hålla på bara en sekund, är inte allt förlorat.

Vissa långivare är spännande marknaden genom val, medan andra tvingas ut på grund av den stora vikten av de dåliga lån som de bevakar nu bär. Omkring 100 bolåneinstitut som tillgodoses i första hand till den sub-prime del av marknaden gick i konkurs mellan sista kvartalet 2006 och mitten av 2007. Det innebär att dina alternativ, om du är en sub-prime låntagare, blir mer begränsad.

Du har fortfarande alternativ när det kommer till refinansiering din inteckning dock. På grund av den senaste tidens turbulens, vara beredd att betala en högre ränta än vad du skulle ha fått betala även 6 månader sedan. För den delen, är även låntagare med ganska god kredit hitta sina optioner mer begränsad och betala högre räntor som de var i början av 2007. Tack och lov att du inte är i samma position när refinansiering en inteckning som när man försöker samma taktik med kreditkort eller roterande konton. Det beror på att en inteckning är ett lån, där ett kreditkort är en oprioriterad skuld. Uppenbarligen en långivare ansikten mindre risk för fallissemang när deras lån är säkrad, och fastigheter ger utmärkt säkerhet.

Du kanske vill förbättra din ränta inteckning intresse eftersom priserna har sjunkit sedan du fick din inteckning, eller om du har en arm eller intresse bara inteckning som handlar om att anpassa sig. Oavsett dina skäl för att vilja refinansiera, även om du har ganska dålig kredit, kan du oftast din inteckning refinansieras och få lägre månatliga betalningar i processen.

Du kan möjligen få lite pengar ut för, genom att få vad som kallas en “cash out” refinansiera. Du får knacka några av det egna kapitalet i ditt hem som nu bara sitter där och inte fungerar för dig. Om du behöver pengar för att betala av medicinska, hem eller bil reparation räkningar, använda det egna kapitalet i ditt hem är oftast ett bättre alternativ som ett kreditkort. Eftersom det är ett lån, får du en mycket bättre ränta. Dessutom kan du ofta använda den ränta du betalar som ett skatteavdrag.

Det är också ett utmärkt sätt att få kapital för investeringar, såsom handpenning på en hyresfastigheter. Detta gör att du kan dra nytta av den beprövade välståndsskapande rektor av hävstångseffekt. Var medveten dock att även fastigheter säkrade lån är typiskt vid förhållandevis låga räntor, måste du vara säker på en avkastning som bekvämt kommer att överstiga din ränta inteckning intresse. Om den inte gör det, tror du bättre två gånger innan du använder kontanter ut refinansiera intäkterna för investeringar.

Hur kan du gå om refinansiering din inteckning, skall kreditvärdighet fördömd? Det finns flera vägar att utforska. Du kan kontrollera hastigheten och avgifter din lokala bank, men i många fall kommer du att kunna göra bättre med andra långivare. Möjligen ett bättre val är en kredit union, om du råkar vara medlem. Många kreditföretag är icke vinstdrivande, återvänder vinst till medlemmarna i form av bättre räntor och lägre avgifter. I många fall din bästa insats kommer att ske genom en inteckning mäklare, antingen lokal eller en av de on-line erbjudanden. En mäklare kommer att ha många olika inteckning produkter att välja mellan och är i många fall bättre kunna hitta rätt produkt för dig än ett lån officer som är begränsad till en enda företagets produkter. Om du föredrar att arbeta med någon lokal som du kan mötas ansikte mot ansikte, kan en lokal mäklare tilltalar dig.

Ett alternativ som har blivit mycket populär för att hjälpa låntagare med marginella kredit refinansiera bolån är online-remiss tjänster. De online inteckning remiss tjänster tillåter många olika långivare att faktiskt bjuda på din inteckning företag. Den kända anbudsförfarande situationen hjälper till att generera bättre hastighet och strukturer avgift för konsumenterna. Några av de långivare är mycket aggressiv, vilket är en del av orsaken till sub-prime-marknaden är så mycket problem idag. Det är bra för dig om du har dålig eller marginell kredit though. Ju fler långivare som du utsätts för, desto större chans att hitta en inteckning produkt som passar dina behov och budget.

Summan av kardemumman är att eftersom din inteckning är säkrad genom eget kapital i ditt hem, det finns en stor chans att du kan njuta av refinansiering. Om du har något eget kapital att använda som säkerhet kommer du förmodligen att vara på god väg att refinansiera du letar efter. Nästa steg är att faktiskt börja leta.

Det finns ingen anledning att du ska vara kvar ute i kylan längre. Upptäck vad du behöver veta för att få det bästa vädret refinansiering affär du har dålig kredit eller stor kredit. Gå till den dåliga krediter refinansiera guide.