hur du kan få privata lån officerare för fastigheter

Skulle inte eller inte det är spännande om du knewhad inuti kunskap om hemligheter att få privata inkomster inteckning företag från någon person? vänner, make och barn, expert Equity Partners, privatekonomi equity?

Du hittar fem nycklar för att övertyga någon individ att vara en exklusiv bolåneinstitutet. Detta kommer att gälla för oavsett vem du pratar med att få intäkter till dina fastigheter ventures.

* Nu den allra första nyckeln är wiifm (som inte är en radiostation) det är en förkortning som står för

vad som är inne för mig

* Den 2: a är ROI – som de flesta människor tror på som avkastning, men just här det tyder avkastning-sätta ett annat sätt säkerställa ett eget kapital partner om hur de är på väg att få sina dollar tillbaka.

* Den tredje avgörande att du måste ta itu med någon private equity partner kan vara osäkerhetsfaktor – hur det är möjligt att minska risken i deras eget kapital.

* 4: e skulle vara den kunskap faktorn, eller din trovärdighet – Wouldso vill du presentera dig själv som en expert och pålitlig organisation, även om du inte men har köpt en enskild fastighet.

* Och även den 5: e är förtroende. Och det är att utveckla ett partnerskap med investerare för att de slutar upp att anförtro dig att utnyttja sin investering. Skulle inte detta vara en med de största ekonomiska säkerhet konstruera hemligheter och tekniker som kommer från alla?

Nu ska vi prata om vad som finns i det personligen – det är verkligen den höga dollarn fråga för privata inteckning mäklare.

Eftersom detta är den allra första med en eventuell privat investerare sinne, skulle inte det vara klokt att starta dialogen genom att informera dem (blank)?

Hur Mycket mycket att erbjuda är en avvägning mellan hur mycket vinst eller inkomst du kan hantera att ge upp, och hur mycket den exklusiva ängel investerare anser är “alltför mycket bra att vägra”. Det beror egentligen på vilken typ av exklusiva investerare som du talar till, och vad deras förväntningar är.

För nära vänner och familjemedlemmar som är ny på begreppet privata investeringar – deras förväntningar är huvudsakligen baserade på den avkastning som de upplever från CD-skivor eller stock marknadsplats. CD-skivor är faktiskt i 3-4% intervallet plus beståndet marknaden (well.. Jag hatar att få en börsmäklare). Så för goda vänner och make och barn tycker om att erbjuda en 10% eller större avkastning.

För högt nettovärde exklusiva Equity Partners (aka företagsänglar), de tidigare betingad att öka än alldagliga avkastning och så på deras vägnar föreslår jag levererar 15% eller helst långt mer. I själva verket med all den negativa pressen om fast egendom, kan du eventuellt gå ganska lite högre.

Skulle inte eller inte det är bra, bör du kunna låna pengar utan ränta, inga utbetalningar?

Sedan överväga att ge ett eget parti-a% från resultatet. I själva verket om dina privata ängel investerare krav att ha gemensamma räntebetalningar – här är en mycket bra taktik:

MakeSet räntebetalningen låg tillräckligt för att ändå få några bra kassaflöde, intäkter genom huset, och komplettera med rapporten för privata privata långivare genom att ta med vad som är känt som en “equity kicker” dvs, som erbjuder en procent av din vinst på privata hypotekslån långivare att öka sin avkastning.