hur du kan få privata bolåneinstitut för fastigheter förvärv

Skulle inte det vara spännande om du behöver inuti kunskap om hemligheter förvärva privata pengar bolåneinstitutet från någon person? Goda vänner, familjemedlemmar, kvalificerade investerare, privata investeringsfonder?

Du kommer att upptäcka 5 nycklar för övertygande någon att bli en privat inteckning långivare. Detta kommer att vara tillämplig oavsett vem du pratar med att samla in pengar för ditt riktiga satsningar fastighetsförvärv.

* I själva verket den 1: a nyckeln är WIIFM (som inte är en radiostation) är en förkortning som står för
vad betyder det för mig

* Det andra är ROI – som de flesta människor idag tänker på som en avkastning på investeringar men just här det betyder avkastning – med andra ord garanterar den privata långivare om hur de är på väg att få sina inkomster tillbaka igen.

* Den tredje nyckeln som du måste hantera med någon exklusiv ängel investerare kan vara risken frågan – hur du kan minska risken i sina lån.

* 4: e blir kunskap elementet, eller din trovärdighet – Hur skulle du föredra att presentera dig själv som en professionell och pålitlig grupp, även om du inte har dock köpt en enda tillgång.

* Och även den 5: e är förtroende. Och som utvecklar ett partnerskap enligt kapitalandelsmetoden partner så att de slutar att lita på dig med sina investeringar. Skulle inte detta vara en av de största hemligheter rikedom byggnad och tekniker för alla?

Nu ska vi prata om vad är det för mig – det är verkligen den miljon dollar query för privata bolåneinstitut.
Eftersom detta kommer att bli den första på en möjlig exklusiv investerares tankar, inte skulle det vara meningsfullt att starta konversationen genom att berätta (blank)?

Hur mycket ska man ge en balans mellan hur mycket vinst eller kassaflöde du har möjlighet att betala för att ge upp, och hur väldigt mycket private equity partner känner är “för stor för att vägra”. Det beror verkligen på vilken typ av exklusiva sofistikerade investerare som du pratar med, och vad deras förväntningar är.
För goda vänner och kära där knäet mot tanken på privata investeringar – är deras förväntningar baserade på den avkastning som de möter från CD-skivor eller beståndet marknaden. CD: s har varit inom 3-4% intervall och aktiemarknaden (well.. Jag hatar att bli en börsmäklare)! Så för goda vänner och kära ta hänsyn ger en 10% eller större avkastning.

För hög nettoförmögenhet exklusiva investerare (aka ängel sofistikerade investerare), de tidigare betingad att större än vanliga aktieavkastning och så för dem jag rekommenderar levererar 15% eller helst mycket mer. I själva verket med all den negativa nyheter om fastigheter förvärv, kan du behöva väl gå ganska något större.

Skulle inte det vara fantastiskt, när du kan låna dollar utan ränta, inga amorteringar?
Sedan överväga att ge ett eget parti-en procent med vinsten. I själva verket om din exklusiva ängel investerare behöver för att uppnå den gemensamma räntefonder – här är en bra strategi:

Ange räntebetalning tillräckligt låg för att ändå få lite kassaflöde, intäkter genom fastigheten, och komplettera återgång mot den privata bankrådgivare genom att ta med vad som kallas en “equity kicker” dvs tillföra en% av din vinst till ditt privata bolåneinstitutet att öka sin avkastning.