hur du gör din inteckning arbeta hårdare för dig. tjäna en rabatt varje månad bara för att betala i tid.

De flesta australiska hem köpare har en inteckning som har utformats av en långivare, för en långivare. Detta innebär att du förmodligen betalar alldeles för mycket för alldeles för länge med att äga ditt hem. Men – har detta att fortsätta?

att känslan från marknaden.

Det finns ett enormt antal produkter Home Loan tillgängliga från ett stort antal Prime och sub prime långivare på den australiensiska marknaden. Att välja den rätta för din livsstil kanske inte verkar vara så enkelt som du vill att det ska vara.

De flesta långivare och mäklare är fixerade vid Räntor men är det verkligen så bostadslån är om? Om det var, då långivaren som erbjuder den lägsta räntan borde få alla bostadslån. Det är självklart inte det? Fortfarande, vad annat kan de långivare, och de flesta mäklare erbjuda dig om inte risken för en lägre ränta? Det är inte som de faktiskt arbetar för dig är det?

Tja, har vissa Bostadslån, Optimal Lifestyle Inteckningar i Melbourne bland dem, beslutat att det måste finnas ett bättre sätt och med hjälp av en utvald grupp av långivare har kommit på en metod som ger bostadsköpare möjlighet att minska sin inteckning varje månad utan att behöva göra något mer än att göra sina återbetalningar i tid.

Vad det betyder är att, varje gång du gör din månatliga återbetalningen i tid, betalar långivaren du en rabatt på mellan 0,1% och 0,4% per år, betalas månadsvis i efterskott, av saldot på ditt bolån. Så en $ 300.000 inteckning, kan du tjäna en rabatt på mellan $ 25,00 och $ 100,00 per månad, vilket långivaren betalar rakt tillbaka in i ditt hem lån och därför kommer rakt av kapitalbeloppet.

Därigenom minska din huvudman utan att du behöver göra en sak. Låt oss inse det, bör skuldminskning vara din högsta prioritet, särskilt i tider som dessa, och speciellt när det gäller att ge dina surt förvärvade pengar till en bank, när du kan ge dem mindre och fortfarande äger ditt hem år tidigare.

Detta resulterar i en enorm minskning av ränta under lånets löptid och även minskar lånets löptid ganska effektivt och dramatiskt.

Dessutom, som ett ökat incitament för australiska hem köpare, varje gång ett hem köparen avser en ny kund till mäklare som Optimal Livsstil inteckningar, kommer den nationella hemmet köparen få ytterligare rabatt på 0,1% betalas direkt till sin inteckning konto. Naturligtvis villkor gäller, men de är enkla och lätta att uppfylla och i princip åberopa varje HYPOTEKSINNEHAVARE göra sina amorteringar i tid varje månad, som nästan alla av oss gör varje månad år – året ut.

På detta sätt kunde en australisk hem köpare effektivt minska sin egen inteckning, och inteckning av sina vänner och familj utan att behöva betala något mer per månad för att göra det. En win – win situation för alla parter. Långivaren har fler inteckningar, som betalar tillbaka sina lån i tid, med färre konkurser i de flesta fall och husägaren sparar tusentals i ränta. Och mäklaren har ett större antal nöjda kunder som i sin tur hänvisar fler kunder och som därför får större rabatten belopp varje månad.

Optimal Livsstil Inteckningar verksamma i hela Melbourne men också arbeta med kunder från hela landet, det enda undantaget är WA.