hur du förbereder din kredit historia för att få godkännande billån

Din kredit rapport är en viktig del av hemmet inteckning godkännande procedur och kan framställas för att passera hemmet processen inteckning godkännande med flygande färger när metoder används för att öka eller bibehålla kreditbetyget innan, och under hela hemmet inteckning godkännande.

be om din kredit rapport

Du kommer att beställa en kopia av din kredit rapport minst 24 månader innan du bestämmer dig för att ansöka om ett billån som du måste se till att det inte är fel på kredit rapport i syfte att få den förberedd för hemmet inteckning godkännandeprocessen. Misstag på kreditupplysning kan lämna dig skall inte enbart en lägre poäng men i mindre anseende med potentiella borgenärer.

Vilken typ av standard misstag är på kredit rapport?

Det finns en hel del fall där finansinstitut kan notera betalningar som sent eller utebliven betalning när betalningar har gjorts i rätt tid, som kan leda till eventuella framtida bankerna att bedöma dig som en riskfylld långivare. Genom att kontakta kreditgivaren, kan denna information ändras för att inkludera exakt och positiv information som kan förbättra kreditvärdighet av sökanden, vilket gör att du verkar vara en värdigare låntagare.

Rensa alla samlingar från kredit-fil.

Den andra sak att göra för att få godkännande billån är att rensa din kredit-fil. Samlingar redovisningen har visat sig vara skadligt för kreditupplysning och är kända för att kosta upp till 100 punkter från kredit värdering som tar dig ner till en medioker nivå. Till exempel en rating på bra med en samlingar konto kan ta dig ner till en rättvis värdering utsätta kunden till högre räntor och risken att vägras av potentiella låntagare.

återbetala dina debiteringar.

Betala av dina debiteringar är en annan viktig del som beaktas i hemmet inteckning godkännandeprocessen. När du betala skulderna till högst trettio procent av kreditgränsen du se till att din skuld till kreditgräns förhållandet kan maximera din kredit värdering. Detta står för upp till 30% av kredit värdering, ökar ditt betyg när skulden har återbetalats. Valet av en dynamisk återbetalning plan kan ha många positiva saker på kredit värdering och visar sig potentiella loaners pålitliga metoder upplåning och förmåga att återbetala debiteringar.

Öka din kredit värdering kan optimera potentialen hos den sökande för att få godkännande billån. Medan det finns flera tekniker som kan utnyttjas för att öka kredit värdering, regelbundna betalningar och en låg skuld till kreditinstitut förhållandet kan vara det mest fördelaktiga sättet att förbereda din kreditvärdighet om du vill ha ett hem inteckning.

När du har genomfört alla dessa operationer är det dags att fråga de potentiella företag hem inteckning och finansiella institutioner att lånebeloppet som kan vara lånelöfte. Att se till att du är lånelöfte för ett billån kan hjälpa till att specificera budgeten som ska bindas till när han letade efter huset du drömt om.