hur du betalar ditt hem inteckning av och vara skuldfri i 6-10 år eller mindre med lite förändring intäkter eller kostnader i Nya Zeeland vägen

Ariel Metekingi visste att det fanns ett sätt att betala av skulder och ett hem inteckning snabbare än vad som erbjöds på den amerikanska marknaden. Bor i Nya Zeeland, där husägare betala av sina hem och är skuldfri på ett genomsnitt av 6-10 år, upplevde han hur det fungerade där och i Australien.

“Jag blev förvånad över att amerikanerna, allmänt ansedd globala ledare och innovatörer, som arbetade med arkaiska inteckning program där rejäl ansiktslyftning har varit varannan månad avbetalning och den andra inteckning,” säger Metekingi. “Jag tyckte att det amerikanska inteckning industrin allvarligt saknades i några av rikedom byggnad inteckning och ekonomiska principer som har blivit så utbredd i Nya Zeeland och Australien.”

Ange Pengar Principal Group, ett företag beläget i Utah, grundat av Metekingi. Deras främsta innovativa inteckning produkt, The Mortgage Eliminator, är baserad på en 30 år + beprövad australiska branschstandard och modell som används av över en tredjedel av husägare i landet. Det infördes senare till Nya Zeelands marknad, där husägare uppnå liknande resultat, betala av sina skulder och inteckning i genomsnitt 6-10 år.

Denna kraftfulla nya verktyg för att bekämpa den nuvarande ekonomiska pesten av skulden i Amerika kombinerar en inteckning och en fullsortimentsbank konto. Den nya “all-inclusive” typ lån skapar enorma besparingar i räntebetalningarna och satsningar lån på en halv till en tredjedel av den tid som kräver liten eller ingen förändring av de aktuella utgifterna vanor eller inkomst.

Hur fungerar det? Villaägare insättning inkomster och andra tillgångar i det nya inteckning konto och eftersom det ger tillgång som ett checkkonto, är kostnader betalas ut från det med check eller ATM-kort. Den grundläggande delen är, när husägare pengar inte används det sitter i inteckning kontot minskar dagliga lånet balans på vilken ränta beräknas. Detta sparar i genomsnitt hundratusentals i ränta under livet en typisk lån. Minus ränta innebär mer pengar till huvudmannen, så husägare bygger eget kapital snabbare och äger sitt hem tidigare.

“Vad detta innebär för villaägare, är det möjligt för dem att ta kontroll över sin finansiella hälsa”, säger Metekingi. “Med vårt program, kan en husägare bekämpa finansiella cancer som kallas konsument skuld plus aktuella alternativ inteckning och det tillåter husägare att nå sina mål tidigare i livet, snarare än senare Det här är inte en mystisk trick av siffror,. Den är helt enkelt ta bort Räntemarginalen bankerna tjänar och ger det tillbaka till husägare. ”

Är detta nya lån produkt-och systemutveckling för alla?

Ja, om du kan uppnå enkla disciplinerna budgetering och för närvarande har ett positivt kassaflöde eller är villiga att se över din budget för att återkräva medel för att skapa betydande positivt kassaflöde. Du måste vara coachable och låta dina mål att diktera din handlingsplan. Om du är villig att göra det, är payoff obegränsad och att bli av med skulden och ditt hem inteckning i 6-10 år är inte längre en dröm, det är verklighet.

“Förmågan att vara inteckning fri inom 6-10 år, snabbt eliminera konsumenternas skulder och frigöra befintlig inkomster att starta ett betydande investeringsprogram för framtiden är nu en verklighet. Allt detta kan vara möjligt utan att kräva någon extra inkomst eller minska levnadsstandard. Mortgage Eliminator har befogenhet individen i Nya Zeeland och Australien för att positivt påverka sitt eget ekonomiska öde på ett sätt, som traditionellt, kunde många inte annat uppnå “, säger Metekengki. “Det är nu tillgänglig för USA, för att uppnå samma nivå av ekonomisk framgång och frihet, som redan upplevt och beprövad i dessa internationella marknader.”

För mer information om hur du kan bli skuldfri och betala av ditt hem inteckning i så lite som 7 år, och uppleva de besparingar med pengar Principal Program använder sin egen kalkylator, besök http://www.PDXLoan.com eller ring 1-800-862-0784 ext 21.