hur bolånemarknaden få ske

Om man går efter de senaste rapporterna, det finns en indikation på att många långivare drar tillbaka 125% bolån från marknaden. Dessa bolån är ganska populärt med första gången köpare, eftersom de lätt kan höja de pengar som krävs för att köpa sin egendom, och även ytterligare medel för saker som dekoration, hem förbättringar, och inredning i sitt hem. Med den globala kreditkrisen fortsätter dock som att långivare tänka två gånger om vilken typ av produkter som de erbjuder, kan denna proposition vara på god väg ut i framtiden.

Vid 125% bolån dras tillbaka från marknaden, många människor en hel del skulle påverkas – som de som för närvarande har 125% bolån, och de som vill utnyttja denna typ av inteckning. Om och när de husägare, som redan har en 125% inteckning, besluta att åter inteckning, skulle de upplever svårigheter till följd av nästan alla 125% bolån som tagits bort från marknaden.

En 125% bolån omfattar 95% från inteckning och resterande 30% från ett lån utan säkerhet, för en max £ 25,000 – £ 30,000. Om de som redan har en 125% inteckning nu besluta re-inteckning, är chansen att de endast skulle kunna re-inteckning 95% inteckning del av sina lån, utan ytterligare 30%. Om du vill lägga till i deras elände är det faktum att de kan uppleva ytterligare svårigheter, med redan klassas i kategorin ha ytterligare ekonomiska åtaganden för ett stort personligt lån.

Godiva inteckningar, Coventry Building Society, Plus hypotekslån hem, Alliance och Leicester, och klostret är några av de långivare som har meddelat ett tillbakadragande av sina 125% inteckningar. Enligt en branschkunnig, kan låntagare med 125% bolån, som önskar sådan inteckning upplever svårigheter på grund av deras lån utan säkerhet. Om du vill lägga till i deras elände är det faktum att de kan uppleva ytterligare svårigheter, med redan klassas i kategorin ha ytterligare ekonomiska åtaganden för ett stort personligt lån.

Specialist lån erbjuds av vissa banker för att de med bra kredit, och ibland kan man njuta extra fördelar – som HPI kontroller, rabatter på försäkringsskydd, samt gratis eller billig uppdelning täcka med dessa lån. I de flesta fall, att få ett banklån för ditt köp av en bil, måste du ha bra kredit. I själva verket, din inkomst, anställningsform, och kreditvärdighet är de faktorer som bestämmer det belopp som du skulle kunna låna. Med den globala kreditkrisen fortsätter dock som att långivare tänka två gånger om vilken typ av produkter som de erbjuder, kan denna proposition vara på god väg ut i framtiden.

Tillsammans med människor som söker ny inteckning, första gången köpare som vill ta ut en 125% inteckning är också sannolikt att drabbas som ett resultat av dessa uttag. Vem vill åter inteckning kan uppleva svårigheter på grund av deras lån utan säkerhet. Även om dessa inteckningar har varit ett populärt val för första gången köpare i det förflutna, med så många långivare nu tar dessa inteckningar av hyllorna, skulle många första gången köpare inte kan få en 125% inteckning.