hur avslöja inteckning bedrägeri kan rädda ditt hem från avskärmning

Familjer över hela Amerika känner bördan av bostadsbristen som de står inför möjligheten av avskärmning. Men det finns hopp för dem i svåra tider med hjälp av ett hypotekslån revision, som kan erbjuda villaägare välbehövlig hävstång för att nöja sig med långivare, inteckning företag och banker.

En Mortgage Loan Audit är ett verk av en Forensic inteckning bedrägeri utredare som fullbordar en detailedstudy av all dokumentation som rör ett bostadslån. I över 80% av lånehandlingar studerade, brott mot federala och statliga utlåning regler, räknefel och overcharges, både i pre-stängning fas och senare, under justering av bolåneräntor, har funnit

Mycket till bestörtning av oskyldiga husägare, en del av de upptäckta felen är oavsiktliga, en hel del andra utgör rent bedrägeri.

Med upptäckter inteckning bedrägeri som dessa, på de grunder fly utmätningar, fynd för lån ändringar och även ta emot bidrag är tillgängliga för husägare.

Lån med justerbara priser, en gång en välsignelse för låntagare i landet, har visat sig vara ett minfält av senare problem nu att bostadsbristen har drabbats. I själva verket har många långivare gått i konkurs som följd och har sålt många av sina kontrakt till andra låneinstitut. Överföringen av dessa lån från en långivare till en annan har orsakat en myriad av problem, de nya långivare är ofta obekanta med de villkor och debiterar godtyckligt, vilket resulterar i höga balanser för låntagarna.

Naturligtvis kan inteckning bedrägeri hända så tidigt som före stängning fas, innan den “finstilta” är ännu torr. . Tiotusentals dollar har felaktigt belastat låntagare på grund av inteckning bedrägeri.

Om, till exempel, valde långivaren fel indexvärde eller använt felaktiga källor för att avgöra det, om de tillämpade marginalen felaktigt eller underskattade de förutbetalda finansiella avgifter (det vanligaste brott) låneavtalet kan anses bedrägligt .. Om du vill behålla ditt hem, med en rättsmedicinsk inteckning revisor upptäcker avvikelser som dessa i ditt kontrakt är ett kraftfullt första steg.

Avskärmning, medan en stress-inducerande koncept, är inte oslagbara, det finns stöd för dem som söker det. Undvik att bli offer för inteckning bedrägeri genom att rekrytera en erfaren kriminalteknisk inteckning utredare för att hjälpa dig, genom att avslöja inteckning bedrägeri i minst 80% av lånen, kan de ge vad som behövs för att föra bolåneinstitut till förhandlingsbordet.

Genom att få den hjälp du behöver, kan avskärmning vara något du kan undgå, så att du kan gå vidare med resten av ditt liv.