hur att förvärva privata investeringsfonder långivare för fastigheter

I den första uppskrivning på denna samling talade vi om den primära viktigt att skaffa privata pengar långivare för att öppna sina plånböcker för dig. Som en påminnelse, de fem knapparna är:

1) Vad betyder det för mig?
2) Avkastning på private placement
3) minska risk
4) erfarenhet och trovärdighet
5) trust

Den initiala avgörande punkten skulle vara att svara på frågan i tankarna hos den privata pengar långivare: “Vad betyder det för mig?”. Svaret på den frågan är i huvudsak att tala om privata pengar långivare hur mycket (s) han kommer att förvärva. Ändå är det inte om inkomster ensam-speciellt för förmögna privata långivare (aka företagsänglar).

Med för sofistikerad, du är inte den enda privata placeringen som de tänker – så inte skulle vara avgörande för att genast övertyga ängel investerare med värdet av vad du utför? ”

Den allra bästa metoden att göra det är att berätta för dem ett konto om “orsaken” av lånet.

Till exempel kan du säga: “Hej Mike, Jag förstår att du har lyssnat på en hel del när det gäller avskärmningen debacle och du har förmodligen hört att vissa människor genererar en absolut dödande köpa upp fastigheten. Har du någonsin tänkt att du skulle vilja att skaffa sig några till – men saknar kunskap eller oro för möjligheten hindrade dig?
Skulle det göra dig mycket mer möjligt att investera bör du hade en medarbetare med en erfaren grupp som också har en speciell och egenutvecklad programvara som objektivt mäter risken för någon verklig egendom equity – och levererar extraordinär avkastning och ändå minskar nackdelen?

Låt mig upplysa er om hur vi gör det …

Eller att sätta på ett annat sätt, förklara i termer som private equity partner kan realisera (ingen handel jargong!) Vad fördelarna är med henne eller honom (inte de extra fördelar för dig!).

Vilka är dessa positiva aspekter. De kan vara:

1) Minskad risk – med all den negativa pressen om fastigheter här är nåt som det verkligen helt krävs för att hantera förr eller senare. Med andra ord för att tala om eventuella privata pengar långivare hur dina metoder undvika den utbredda fallgropar befintliga reala investeringar fastighetsförvärv.
2) Erfarenhet eller rykte om dig själv och dina rådgivare
3) Ett exklusivt tillvägagångssätt eller ens en egen metod eller programvara som ger dig ett försprång på andra potentiella investeringar fastighetsförvärv.
Det unika är att “fräsa”, har det att gå längs den privata pengar långivare har att gå tillsammans med “biff” (avkastningen på eget kapital finansiering)! En sak som exklusivt kan vara program som tillåter dig att objektivt utvärdera risk och avkastning för komplexa transaktioner. Eller kan det möjligen vara de metoder du använder för att komma över fastighetsinvesteringar som du kommer att kunna få på en stor rabatt och marknaden för en vinst. (Vi har nu många denna typ av verktyg som företagsänglar kan använda – se användbar resurs rutan)!
Det är mest avgörande för din presentation till privata pengar långivare för att hitta ett sätt att omedelbart leverera “Vad betyder det för mig” konto för att få sin behandling. Med ut det, kommer de hålla inte runt, eller hålla intresserade länge tillräckligt för att höra resten av vad du har att säga.