hur att förvärva privata investeringsfonder lån köpmän för fastigheter förvärv

I den primära artikeln om denna serie talade vi om den primära nyckeln till att få privata pengar långivare för att öppna sina plånböcker för dig. Som en påminnelse, de fem knapparna är:

1) Vad betyder det för mig?
2) Avkastning på eget kapital
3) minska risk
4) erfarenhet och trovärdighet
5) trust

Den första viktiga punkten är alltid att vara lösningen för frågan inom tankar privata pengar långivare: “Vad betyder det för mig?”. Svaret på den frågan är i huvudsak att tala om privata pengar långivare hur mycket (s) han kommer att ha. Ändå är det inte om inkomster ensam-speciellt för förmögna Equity Partners (aka företagsänglar)!

Med för ekonomiskt trygg, du är inte den första private placement att de tänker – så inte skulle vara avgörande för att direkt övertyga investerare i värdet av vad du gör? ”

Den mest effektiva metoden att göra det är att berätta en berättelse i fråga om att “anledningen” av kapitalet.

Till exempel kan du säga: “Hej Linda, inser jag att du har hört en hel del om bostadsbristen och du har förmodligen hört att vissa människor idag gör en absolut dödande köper upp fastigheter. Har du någonsin tänkt att du skulle vilja komma in på den – men saknar kunskap eller oro för risken var hindrar dig?
Skulle det göra dig mycket mer möjligt att investera i fall du hade en partner med en erfaren grupp som också har särskiljningsförmåga och proprietär programvara som objektivt kvantifierar risken för eventuella fastighetsförvärv investeringar – och ger extra avkastning och samtidigt minimera risken?

Låt mig beskriva för er hur vi åstadkommer det …

Eller annorlunda uttryckt, tala i termer som private equity partner kan förstå (ingen handel jargong!) Vad de extra fördelar är till henne eller honom (inte de positiva aspekterna för dig!).
Vilka är dessa belöningar. De skulle kunna vara:

1) Minska risken – med all den negativa prat om egendom som är en sak som det verkligen är helt avgörande för att hantera någon gång. Med andra ord för att informera potentiella privata pengar långivare hur dina strategier undviker de utbredda fallgropar nuvarande reala placeringar egendom equity.
2) Erfarenhet eller rykte om dig och ditt företag
3) En enda metod eller en egenutvecklad program eller program som ger dig en fördel om andra möjliga placeringar egendom eget kapital.

Det unika kan vara “fräsa”, har det att gå ihop privata pengar långivare har att gå tillsammans med “biff” (avkastningen på lånet)! En sak är unik kan vara program som tillåter dig att objektivt överväga risk och avkastning för komplicerade transaktioner. Eller kan det vara de metoder du använder för att hitta erbjudanden om att det är möjligt att få till en stor rabatt och främja en intäkt. (Vi har flera sådana instrument som aktier partners kan använda – se resurs rutan).
Det är egentligen mest kritiska för din presentation till privata pengar långivare för att få möjlighet att snabbt leverera “Vad betyder det för mig” saga att få sin behandling. Med ut det, kommer de inte hålla ungefär, eller stanna engagerade länge tillräckligt för att lyssna på resten av vad du har att säga.