hur är din inteckning konsult-hovman hypothcaire-betalt

De flesta människor kanske inte inser det, men två saker är viktiga att veta om bostadslån (Intelligence Hypothécaire).
1) Mortgage mäklare får sina arvoden baserad på storleken på lånet, inte på räntan och
2) Mäklare kanalisera ofta alla lån till en långivare för att få en volym fördel.

Du undrar förmodligen hur en inteckning mäklare (Intelligence Hypothecaire) betalas, eftersom du inte betalar honom. Du är rättvist nyfiken, eftersom det är viktigt att känna motivation för varje part i en transaktion så att du kan bättre förstå frågor såsom intressekonflikter, etc.

Mäklare måste förtjäna avgifter och provisioner, precis som de andra proffs du arbetar med, men de betalas av kreditinstitutet att de placerar lånet (Intelligence hypotheque) med. Denna ersättning baseras enbart på storleken på lånet, inte på ränta på lånet. En $ 200.000 lån kommer att tjäna två gånger så mycket i provision som en $ 100.000 lån.) Så det finns ingen anledning för mäklaren att öka hastigheten, och han har ingen kontroll över storleken av inteckning.

Det finns vissa situationer där avgiften kan förstärkas. Vissa faktorer kan ändra avgift debiteras, t.ex.
1) Uttrycket av bostadslån hypotheque
2) vissa rörlig ränta hypotekslån
3) den tid av inteckning garanti

Därför är räntan inte är en avgörande faktor för resultatet av inteckning konsult – hovman hypothecaire. Detta skiljer sig från en del av bonusen planerar att bankerna erbjuder sina anställda. (Se “Kommer min bank erbjuda en bättre ränta än en mäklare?” För att förstå detta bättre).

Inteckning konsulter kan dock förbättra sina avgifter genom att arbeta med en bank. Låneinstitut erbjuder ofta särskilda programmen, varigenom en mäklare kommer att tjäna tillsatta avgifter baserade på volymen av bolån han tillför banken. Det är en betydande mängd, som sträcker sig från 20% till 25% över den ursprungliga uppdraget.

Denna typ av incitament kommer bara vädja till mindre mäklare, dock. Stora inteckning mäklare uppfyller erforderlig volym enkelt med många låneinstitut, och därför behöver inte ge alla sina lån till en utlåning. Till exempel en mäklare som Mortgage Intelligence, som bokat $ 8100000000 i bolån under 2005 inte skulle vara ute efter volym program. Ett annat exempel är Multi-Pret/Mortgage Alliance, med över 5 miljarder dollar i lån under 2005.

Vilken information kan vi dra från dessa allt detta? Först av allt, vi behöver inte vara orolig för att en mäklare kommer att frestas att få högre priser för sin klient i syfte att öka sin provision. Andra kommer att arbeta med en stor inteckning konsult försäkra att ditt lån kommer att förhandlas med de mest fördelaktiga låneinstitutet för dig, inte den som kommer att ge din mäklare en extra avgift.