hoppas för villaägare programmet – du kvalificerar

Med de ekonomiska frågor fortsätter att vara i oordning, fler och fler husägare riskerar att utebliven betalning av sina hus betalningar och ha huset i avskärmning. Att veta hur allvarligt tillståndet, har Representanthuset och senaten inledde en ny plan avskärmning bistånd heter Hopp för Villaägare program eller H4H Program.

Planen är utformad för att hjälpa villaägare som har problem att betala sina månatliga inteckning betalningar, för att arbeta fram planen avskärmning förebyggande, så att låntagarna kan spara sina hem. Programmet är en refinansiering och programmet sägs vara effektiv från den 1 oktober 2008 till September 30, 2011. Mer än 400.000 villaägare kan dra nytta Hopp för Villaägare H4H.

Det finns 4 sätt en mortgagor kan få tillgång tillgång till Hopp för Villaägare programmet.

* Låntagaren kan ringa med långivaren för att hitta vad som är stödberättigande nödvändigheter.

* Människor som är involverade i fastigheter såsom experter lån modifiering kan tillhandahålla nödvändig information obligatorisk för attraktiva i Hopp för Villaägare programmet.

* Vissa långivare kan ta en mer kraftfull rörelse och få kontakt med sina egna mortgagors att erbjuda information om Hopp för Villaägare programmet. Långivare gör proaktivt så att de söker mer handel. Men det huvudsakliga syftet är fortfarande att arbeta fram en win-win avtal med låntagaren.

* Låntagare som redan är i default kanske redan genomgår ekonomisk analys. Rådgivare kan erbjuda dessa villaägare mer information om Hopp för Villaägare programmet.

Rådgör med en kvalificerad operatör rekommenderas starkt på grund av de viktiga förslag som de kan göra tillgängliga.

Till exempel kan någon bara göra en snabb sökning på internet för stödberättigande nödvändigheter. Vissa stödberättigande nödvändigheter inkluderar inte kunna betala det aktuella lånet, inte äga en andra fastighet, inte har dömts för bedrägeri under de senaste 10 åren, och mer.