hoppa inteckning välja den omvända äktenskap

Som omvänd inteckningar blir mer och mer vanligt som ett finansiellt (livsstil justering) verktyg, började jag att gå tillbaka till mina dagar som en student vid UCLA. Medan jag snoozed igenom många ett labb och diskussion kurs jag minns att i mitt “Sociology of the Family” naturligtvis vår professor diskuterade studie efter studie av nedgången i den amerikanska familjen i allmänhet och den amerikanska äktenskap i synnerhet. Även om detta är inte ämnet för denna kommentar, fick det mig att tänka, Kan den amerikanska äktenskap räddas med en omvänd äktenskap?

Den inrättades:
Med en omvänd inteckning, måste den sökande uppfylla vissa kriterier, till exempel att vara 62 år eller äldre och har en betydande ackumulering av hem kapital för att kvalificera sig. För exempel på den omvända äktenskapet, kommer vi att säga att alla par äldre än 25 som önskan att vara gift är berättigade. Så hur skulle en omvänd äktenskap arbete? För att skapa detta experiment kan anta den genomsnittliga äktenskapet senaste 15 åren. Vid slutet av de 15 åren, skulle paret separerar och blir singel igen, i deras mitten av 40-talet till 50-talet.:

år 1-5

Ett. – Älskar att göra skulle vara minimal vanligen en gång per vecka.
2. – Förbindelserna med svärföräldrar skulle bli mycket drägligare från första dagen, har som vardera maken inser att många av deras familjär nemesis bara några år kvar att leva.
Tre. – Gläd er! Allteftersom tiden gick framåt, skulle ölmage / mommy tummys förvandlas långsamt till en high school “Hej dagar.”
4. – Eftersom varje make har ett grepp om den andres smak bud är varje måltid skulle vara mycket roligare. “Inga taco överraskning experiment”.
Fem. – Separata sängar, garderober och toaletter markera hemmet arrangemang.

år 6-10

Ett. – Eftersom varje makes kropp började förbättras, sexuella möten blir allt vanligare, nu på “2x” per vecka.
2. – Familjeträffar är en behandling med tanke på att varje träffas kunde vara sina svärföräldrar sist.
Tre. – Separata sovrum markera hemmet arrangemang.
4. – Titta på fotboll och såpoperor är lättare att göra eftersom varje make har inbyggd kunskap om andra tv-inställningar.

år 11-15

Ett. – Barnen börjar betala “riktiga” utdelning om samtidigt som du startar kollat ??att konvertibla post äktenskap.
2. – Separata bostäder belyser hem arrangemanget.
Tre. – Älskar att göra har ökat till en rabiat takt 3x per vecka.
4. – Bikinis och Speedos är höjdpunkterna i sommarlovet.
Fem. – I-lag begravning närvaro blir en vanlig ursäkt för saknade arbete.
6. – Skilsmässa priser, sjunka till en all time low.