Home Mortgage

När du ser det hem som du vill se dig själv leva i, ett pris måste förhandlas med hem säljare och därmed har ett kontrakt alla parter håller med.

Till skillnad från de inköp som har en definierad prislapp, hus sälja för det belopp som säljaren och köparen har att förhandla.

Den jurist eller agent för ditt val bör hjälpa dig att bestämma det belopp som är bäst för din början erbjudande.

Så snart erbjudandet har gjorts, är det viktigt att förhandlingarna sättas i själva skrivandet. Skriva detaljerna i förhandlingarna hjälper båda parter har en klar uppfattning av avtalet.

Det är också ett måste att du har lånelöfte från din egen långivare för att du ska få maximalt inflytande. Detta beror på att säljarna faktiskt föredrar dessa köpare vars ekonomi är säker.

Skicka in en insättning

Detta är nödvändigt och du måste ha en förberedd för att uttrycka din egen engagemang i hemmet transaktionen. Denna deposition kallas också “god tro” av skäl som är uppenbara.

Köpeavtalet kontrakt

Detta avtal tecknas mellan säljare och köpare och en som beskriver villkoren i den enskilda transaktionen. Precis som i alla andra avtal, visar detta specifika dokument ett avtal som är juridiskt bindande.

Därför bör en hel del försiktighet närmade skapa det.

Vanligtvis avtalen omfattar följande poster: Adressen till hemmet, den lagliga egendom beskrivning, försäljningspriset, lånebeloppet handpenningen, deposition, namnen på parterna i transaktionen (detta inkluderar medlet, mäklare, advokat, etc.), tidsbegränsning (detta inkluderar förvärvet av köparen, finansiering, svaret av säljaren, stängning, den beläggning övergången).

Slutförandet av förhandlingarna

Denna del är den sista aspekten inblandade i hemmet inköp. Under denna fas bör man granska alla kreditengagemang med långivare och att alla krav är helt klarlagda.

Ställ in tiden för förhandlingarna s stängning samt datum för utifrån avtalet om försäljning och utgången av lånet.

Före stängning, bekräfta om en undersökning har beställts för fastigheten. Detta kan kontrolleras med din advokat eller agent.

Allt som allt erbjuder Wells Fargo ett program hem inteckning som kunde möta de unika behov och önskemål av husköpare.

Deras konsulter kan hjälpa någon att hitta den perfekta kombinationen av lån som kan stödja alla dina finansiella och mål hemma.