Home Mortgage tips för första gången Hem köpare

Om du är glada att köpa ditt drömhus du alltid velat, vara beredd och läsa igenom dessa inteckning tips:

Betala din skuld
Istället för att spara upp till ditt hus, varför inte betala av dina skulder först? Detta är desto mer klokt att göra det än att spara tusentals dollar på ditt bankkonto. Skulder, inklusive skulder kreditkort, faktiskt begränsar din förmåga att spara. Dessutom, när de ansöker om ett bostadslån, skulle långivare tittar alltid på ditt kreditkort rekord som en referens för hur mycket du kan låna från dem.

Utvärdera hur mycket pengar du har råd
Det finns två saker du behöver veta innan du köper ett hem: hur mycket du är villig att ta ut som handpenning och hur mycket du är villig att låna. Din hypotekslån, på årsbasis, aldrig bör nå 30% av din årliga bruttoinkomst.

förstå lånetyper
Det finns statligt sponsrade institutioner (Freddie Mac och Fannie Mae) som kan erbjuda bostadslån till ett mycket överkomligt pris. Du kan också bege dig till privata långivare som erbjuder ett stort paket för första gången husköpare. Att gå till din bank och ansöker om ett hypotekslån är också ett bra alternativ.

Fastigheter shoppa
Om du har alla dina finanser räknat ut allt, då kan du börja shoppa för dig hus. Det första du bör göra är att komma i kontakt med en pålitlig mäklare som kan visa dig ett antal alternativ. Det är viktigt att välja rätt stadsdel för dig och din familj. Gör en snabb önskelista över de saker du vill och använda detta som en referens innan du köper en fastighet. Det är viktigt att du personligen inspektera varje hus som du tittar på att köpa.

Göra ett erbjudande
Om du redan har bestämt vilket hus att köpa, diskutera det med din fastighetsmäklare och gör ditt erbjudande. Förhandla med säljaren när det gäller prissättning och andra villkor. Kom ihåg att sätta allt du bosatte sig och kommit överens om skriftligen. Var noga med att läsa och läsa alla uttalanden i något kontrakt innan du registrerar dem.