Home Mortgage refinansiering – varför ska jag refinansiera

Det finns många skäl som förs fram som en livskraftig orsak för att erhålla refinansiering billån, men dessa kan eller inte kan vara giltiga skäl, om man tittar på den totala kostnaden för lånet. I de flesta fall är billån den enskilt största finansiella transaktioner gjorda av en person under sin livstid. Det är lämpligt att göra en del självrannsakan om dina skäl för att erhålla en refinansiering på din inteckning. Om din ekonomiska situation finns tvingande skäl för att ändra din inteckning struktur och / eller belopp, sedan få bästa möjliga affär för att passa din situation. Här är några typiska faktorer som kanske fick dig att behöva en inteckning refinansiera.

betala räkningar

Home Mortgage refinansiering ibland erhålls så att husägare kan betala några viktiga eller brådskande räkningar utan att gå samma väg som personliga lån, kreditkort förskott eller andra finansiella vägar. Om du är i en situation där det finns stora medicinska räkningar, till exempel som måste uppfyllas, en utbetalning refinansiering kommer ofta ge kontanter för att täcka räkningar på en relativt låg ränta. Eftersom lånet är ditt hem, kommer räntorna att ha positiva skatteeffekter. Detta är inte sant för de flesta andra typer av lån.

Finans utbildning

En annan vanlig orsak till att få ut pengar hemma inteckning refinansiering är att tillhandahålla medel för att betala för högskoleutbildning av en familjemedlem eller dig själv. Ett lån bundet till det egna kapitalet i ditt hem tenderar att ha en något lägre kostnad än andra lån, även om federal utbildning lån har mycket rimliga låneräntor nuförtiden. Svårigheten kan kvalificera för utbildning lån. Om du, liksom många människor inser vikten av högre utbildning, kan kostnaden för lånet vara väl värt en refinansiering på ditt hem inteckning.

Reparation eller ombyggnad

Skaffa refinansiering billån för att reparera, renovering eller ombyggnad av ditt hem är ett utmärkt sätt att utnyttja de extra medel som du kan få vid stängning. Ofta fylla stora renoveringar eller projekt ombyggnad kommer att öka marknadsvärdet på hemmet som kan lägga till i framtida kapital. Förnuftiga, något konservativ ombyggnader kan kompletteras med ett öga för att göra hemmet mer säljbara i framtiden. Om du planerar att renovera baseras enbart på dina egna behov och gillar, kanske du inte nödvändigtvis få eget värde för hemmet.

Minska kostnaden för lånet

En annan stor anledning till att erhålla refinansiering hem inteckning är att minska kostnaderna för det ursprungliga lånet. Om den ursprungliga inteckningen togs ut vid en tidpunkt när räntorna var höga, kan en refinansiera möjliggöra lägre räntor. Detta kompenseras delvis i tider när det finns punkter eller kostnader stängning som kommer in i beräkningarna. Den totala kostnaden för lånet kan minskas även om storleken på de månatliga betalningarna ökar och ökningen gäller reduktion av huvudmannen. Ytterligare ett sätt att minska kostnaderna för lånet är att förkorta löptiden för lånet. Istället för att betala ytterligare 20 år på den ursprungliga inteckningen, anser refinansiering en tioårig löptid.