Home Mortgage refinansiering – känna till och följa stegen

Varför ska du refinansiera?

Ett hem inteckning refinansiering alternativ nu valt mer regelbundet av många villaägare som är i behov av pengar. Det finns två viktiga skäl för refinansiering: att få det egna kapitalet i ditt hem i form av kontanter som du kan göra nästan vad du vill och justera fråga om storlek på betalningar och lång tid för att återbetala lånet. En husägare som är i behov av en ansenlig bit av kontanter för att betala en oversize medicinsk nödsituation faktura eller skicka en elev till college kan ofta hitta de pengar som finns i det egna kapitalet i hemmet.

Får det bästa

Det finns alltid kostnader när du väljer en refinansiering billån. Tricket är att minimera den faktiska kostnaden för lånet så att din kassa är så stort som möjligt. Alternativt kommer du vill förbättra din ekonomiska återbetalningsskyldighet på ditt befintliga lån väsentligt, eller det inte betala för att göra det extra lånet. Sök efter bästa möjliga ränta och den lägsta lån avgifter originering och se till att de Lånebeloppet kommer mer än kompensera avgifterna över tiden. Inte bara omedelbara kostnader och kassaflöde bör övervägas men framtida betalningar samt.

Priser och villkor

Uppenbarligen finns det flera viktiga faktorer som påverkar kostnaden för hem inteckning refinansiering. Mest betydande är räntan på lånet. Liksom den ursprungliga lånet, kommer en refinansiering normalt kostar mindre i ränta eller ha en lägre ränta om din kredit värdering är högre. Rengöring upp din kredit innan du ansöker om en refinansiering kan spara tusentals i räntekostnader under ett flerårigt lån. Den andra stora faktorn i lånet är den tid för återbetalning. Du kan oftast välja ett lån term från några år till en trettio eller trettiofem år återbetalningsplan.

Utgående kostnader

Varje nytt lån och hem inteckning refinansiering innehåller några avslutande kostnader eller lån avgifter originering. Du bör granska dessa avgifter och se till att du förstår exakt kostnaden för varje komponent och hur det påverkar den totala lånekostnad. Det finns vanligtvis avgifter såsom avgifter dokument originering, titel sök, avgifter bedömning och andra som kan blåsa upp kostnaden för nedläggning innan du vet det. Några av de avgifter som ingår i avslutande kostnader är inte förhandlingsbara, men andra kommer att variera beroende på långivaren eller lån mäklare som du använder.

Den stora bilden

Innan beslutet att använda refinansiering hem inteckning, bör du vara säker på att du kommer att förbättra din ekonomiska situation snarare än att bara applicera ett plåster på en situation som kräver ett tryckförband. Granska räntor, kostnader för stängning av lånet och hur din månatliga betalningar kommer att öka eller minska. Bestäm om du får tillräckligt likvid för att utföra de saker du behöver göra med pengarna. Slutligen, förbereda en detaljerad redovisning av vad din inkomst är sannolikt att vara under låneperioden och vara säker på att det kommer att täcka de reviderade bidragen.