Home Mortgage refinansiering beslut du bör göra

Vad är Home Mortgage refinansiering? I enkla definition är hem inteckning refinansiering betala av en gammal inteckning och få en ny. Du kan också definiera det som ett nytt lån som ersätter en befintlig inteckning som garanteras av din samma tillgångar.

Varför skulle jag vilja betala av min gamla bolån bara för att ersätta den med en ny? Vad ska jag dra nytta av denna ekonomiska åtgärd?

Ett. Home Mortgage refinansiering kan vara till stor hjälp för dem med befintliga bolån som att skaffa en sådan refinansiering kommer att ge låntagaren med många fördelar.

2. Först av allt, kan räntekostnaderna minskas drastiskt. Detta kan göras genom att ersätta den ursprungliga lånet med refinansiera hypotekslån som har en betydligt lägre ränta.

Tre. Om du får ett nytt bolån som har en betydligt längre sikt, kan dina betalningsförpliktelser minskas.

4. Om av någon chans, är din befintliga lån en med en rörlig ränta, kan de risker som följer med det reduceras om inte helt elimineras genom att ersätta den med en fast ränta hypotekslån.

Fem. Home Mortgage refinansiering kan också göras för att omvandla tillgängliga kapitalet i en fastighet i snabba pengar som kan användas för andra kostnader.

Det är också troligt att ett hem inteckning refinansiering kommer att sänka den redan skyldig månadskostnaden på bolån. Detta kan ske genom att ändra lånets ränta till en mycket lägre hastighet eller genom att förlänga lånets löptid därigenom sprida betalningarna under längre tid. De pengar som sparas kan användas så småningom att minska ditt lån huvudsakliga och därmed sänka dina betalningar längre.

fler skäl att överväga refinansiering inteckning

En annan anledning till varför du kanske överväga att refinansiering inteckning är att sänka vad de risker som finns i ett befintligt lån. Lån med justerbar priserna har faktiskt räntor som fluktuerar, vilket innebär att deras värden går upp och ner beroende på ett antal primräntor. Genom att ändra en justerbar lån ränta inteckning (eller Balloon lån) till en fast ränta hypotekslån, den eliminerar risken för ökning av räntorna och en stabil konditionerat refinansiera inteckning ränta uppnås över tiden.

Om du har en skuld med en hög ränta, till exempel ditt kreditkort skuld, kan en sådan skuld kan möjligen refinansieras med ett lån med lägre ränta, varav ett exempel är ett hem hypotekslån.

Ett annat skäl för att betrakta hem inteckning refinansiering är att kunna utnyttja din förbättrade kreditupplysning. Till exempel om du har fått en dålig och oönskad lån på grund av en dålig kredit historia, kanske du vill prova dåliga krediter refinansiering hem inteckning i fall din kreditvärdighet har förbättrats en tid efter att du fått din ursprungliga bolån. Och förmodligen du är bunden denna gång för att njuta av en lägre ränta och bättre lån sikt.