Home Mortgage refinansiering – 3 sätt att framgångsrikt refinansiera ditt hem

När det gäller hem inteckning refinansiering, det finns många olika alternativ där ute som du behöver tänka på tillsammans med de skäl till att vilja eller behöva refinansiera i första hand. Fortsätt att läsa för att ta reda på hur att ha tillräckligt eget kapital, hålla avbetalning Nuvarande och upprätthålla god kredit kan hjälpa dig att lyckas refinansiera befintliga lån till en bättre en som är lättare att hantera.

ha tillräckligt med eget kapital

När du börjar titta in i hem inteckning refinansiering, är det första som du verkligen behöver veta vilken typ av eget kapital gör du för närvarande har i egenskap som du kan rita på när du refinansiera lånet. Det sätt som detta bestäms genom att titta på det belopp som du faktiskt har betalat på den huvudansvarige (lånebeloppet) och hur länge du har ägt fastigheten samt hur länge du tänker fortsätta att leva på fastigheten. Om du upptäcker att du inte har tillräckligt med eget kapital i fastigheten, är detta en bra sak. Om du inte kan lista ut hur man bestämmer detta, är allt du behöver göra är att be din nuvarande inteckning långivare att beräkna den verkliga mängden kapital som du faktiskt har i fastigheten.

hålla avbetalning ström

Tänk på detta, om du har två olika människor som kommer till dig för att refinansiera sina bolån – en som har betalat i tid, har den andra blivit sent betalar – som du är mer benägna att godkänna lättare? Mer än troligt att du skulle godkänna låntagaren som ständigt betalar deras amorteringar i tid eller till och med innan det är dags. Detta är en av de faktorer som beaktas i hemmet inteckning refinansiering processen. Ju mer du kan betala dina amorteringar på eller före förfallodagen, desto bättre det ser ut på din kredit rapport och i dina poster med långivaren (s). Du är mer sannolikt att godkännas i det här fallet.

upprätthålla god kredit

Inte bara ser långivare på kapital du har i fastigheten och din inteckning betalning historia, de också hålla kontroll din kredit värdering och rapporter. Det enda som kan få dig i lite problem är negativ information som dyker upp på dina kreditupplysningar när du har en öppen bolån. Detta kan sluta höja en röd flagga med långivaren under processen för bostadslån refinansiering och kommer att leda till frågor om dig från långivaren om ny information om dina kreditupplysningar.

sätta ihop

Har bostadslånet refinansiering processen har du förvirrad, eller är det kristallklart för dig? Kom ihåg att du fortfarande kommer att behöva tillhandahålla nödvändigt pappersarbete när det gäller din ekonomi och anställningsform. Du kommer att behöva varna långivaren när det finns några stora förändringar som sker i din situation, såsom byte av anställning och / eller inkomst. Eventuella förändringar i din inkomst eller anställningsform sannolikt kommer att påverka din inteckning betalningar.