Home Mortgage lån för personer med dåliga krediter knep för att göra processen enklare

Att hitta en långivare är villiga att godkänna en inteckning ansökan från någon med en låg kredit värdering är inte alls så svårt som vanligtvis är tänkt. I själva verket, i vetskap om tillståndet i ekonomin, och i synnerhet på fastighetsmarknaden, många långivare öppna för tanken att alla inte med dåliga krediter är opålitliga. Så, hem hypotekslån för personer med dåliga krediter är allmänt tillgängliga.

Dessa lån är inte en garanterad finansiering alternativ för alla, med kriterier som att de sökande måste uppfylla för att hoppas på att få grönt ljus. Men dåliga krediter hem hypotekslån ger en väg för dem med ekonomiska svårigheter att få hem de behöver.

Det finns några knep som sökande kan följa för att kraftigt öka chanserna att få godkännande bostadslån med dåliga krediter. Medan de kräver en viss förprojektering, de är ganska enkla.

erbjuda en större handpenning

Betydelsen av en handpenning bör inte underskattas. I de flesta fastighetsförsäljningar erbjudanden, är handpenningen överenskommits på runt 10% av köpeskillingen, men den större faktiska belopp, desto lägre storleken av den nödvändiga hem hypotekslån för människor med dålig kredit mot ansikte.

Långivare erkänner den disciplin som krävs för att få med $ 25.000 så att komma upp med $ 50.000 enormt imponerande. Det understryker det engagemang som låntagaren har till projektet, så att godkänna en dålig kredit hem hypotekslån inte ses som en sådan risk.

När storleken på handpenningen är bekräftad, kan långivaren justera även deras ränta därefter. Dock är det viktigt att kontrollera sådana villkor innan du söker godkännande bostadslån med dåliga krediter.

kreativ finansiering

Tro det eller ej, är låntagare inte alltid knutet till de normala betalningsstrukturer oftast förknippade med att köpa ett hem. Kreativ finansiering är idealisk för bostadslån för människor med dålig kredit. Allt detta innebär är att hitta ett mer flexibelt sätt att betala för hemmet, vilket kan minska den totala storleken av inteckning.

Till exempel, om fastigheten är värd $ 200.000, och en handpenning på 10% har gjorts, innebär det en dålig kredit hem hypotekslån på $ 180,000 är nödvändigt. Däremot kan ett låneavtal slås med fastigheten säljaren, minskar den erforderliga inteckning vidare. En $ 20,000 lån kan sedan återbetalas under 3 år, med en hastighet av kanske $ 500 eller $ 600 per månad.

Detta kan tyckas vara en onödig extra kostnad, men det åstadkommer två saker. För det första eftersom inteckning summa minskas är det lättare att få godkännande bostadslån med dåliga krediter. Det andra, de totala utbetalningar av lån är betydligt mindre.

förbättra ditt resultat

Ett annat knep är att förbättra din kredit värdering innan du ansöker om ett hem hypotekslån för människor med dålig kredit. Även öka din poäng med en liten mängd kan resultera i en lägre ränta, vilket kommer att spara mycket på kostnaden för en dålig kredit hem hypotekslån över tiden.

Processen börjar med att få en kredit rapport, som bör specificera dina poäng och de händelser som har påverkat den. Genom att ta ut en serie små personliga lån, som avlöningsdag lån, och betala tillbaka dem tillbaka snabbt, kan din poäng bättre. Detta sätt är det mer sannolikt att få godkännande bostadslån med dålig kredit eftersom själva poängen är inte så illa.

Med tanke på dessa små knep, som drar nytta av bostadslån för personer med dåliga krediter som finns tillgängliga är mycket mer troligt.