högriskbolån tips icke-konforma inteckning refinansiera och hem kapital lån

Eget kapital Lån för husägare med dålig kredit och låga ficos är det snabbast växande segmentet på bolånemarknaden. Homeownership i USA har stigit till rekordhöga andelen 69 procent och ökningen är direkt korrelerad till den icke överensstämmande inteckning, lån som inte överensstämmer med Federal National Mortgage Association (FNMA) och Federal Home Loan Mortgage Corporation (FHLMC) riktlinjer. Dessa okonventionella inteckningar kan vara till hjälp för konsumenterna med ovanliga omständigheter eller med kredit poäng för låg för att säkra ett vanligt lån, men se till att undersöka alla dina alternativ innan du väljer en sub-prime lån.

Sub-prime lån har högre avgifter och räntor än konventionella lån på grund av den potentiella risken för långivaren. Dock kan dessa avgifter vara meningsfullt för de individer som kan finna något annat sätt att finansiera ett nytt hem. Dock uppskattar Freddie Mac att 15 procent av sub-prime låntagare faktiskt har tillräckligt hög kredit värdering för att kvalificera sig för konventionella lån. Var noga med att kontrollera med konventionella långivare innan du får dåliga krediter lån.

Om du tittar på refinansiering eller konsolidera skuld genom att använda ditt hem kapital, men har dystra kredit värderingar som en följd av konkurs, skilsmässa eller andra finansiella bakslag, kan sub-prime lån vara ett alternativ. Kathleen Schreck, en inteckning bankir och ordförande i Massachusetts Mortgage Bankers Association noterar, “Det finns människor som hamnar i ekonomiska problem och sub-prime lån hjälpa dem att få en inteckning för att komma ur dem.” Dessa lån ger konsumenterna möjlighet refinansiera eller ta ut sina hem kapital och få tillbaka på sina fötter.

I värsta fall, när det är omöjligt att ens kvalificera sig för en sub-prime lån, kan hårda pengar lån vara en sista utväg. Dessa lån görs av privata investerare som är villiga att finansiera riskfyllda lån, men de kommer till ett mycket högre pris. De räntor och avgifter kan vara extremt hög, men hårda pengar lån kan vara den enda möjligheten att finansiera dyra fastigheter eller refinansiering dyra fastigheter. De är också ett alternativ i elfte timmen av en avskärmning.

Det finns tillfällen då en sub-prime lån eller en hård pengar lån är vettigt, men dessa lån är också mer benägna att utestänga på fastigheter. Se till att du har undersökt alla möjligheter och använda okonventionella lån klokt.