Hjälp med avskärmning – vad du inte kan? t know skada dig

Att vara oinformerad kan vara en av de mest dödliga saker du kan göra när du står inför avskärmning. Du kan få hjälp med avskärmning, men du måste också vara på jakt efter fel sorts hjälp. Här är några saker du behöver veta och några saker du måste undvika om du vill spara ditt hem från avskärmning.

Att vara ovetande om eller inte förstå kritiska datum i din avskärmning situation kan innebära en katastrof. Om du vill få hjälp med avskärmning, måste du veta vad domstol datum har fastställts för avskärmning, om och när en sheriff, har AOS försäljning datum har fastställts, och vad avskärmning tidsfrister och datum är för ditt tillstånd.

Varje stat rör sig på en annan tidslinje. Du måste veta vad dessa tidslinjer är och ännu viktigare, vad dessa tidslinjer menar. Hjälp med avskärmning är endast möjlig om du flyttar snabbt nog inom de tidsgränser för ditt tillstånd.

Läs igenom dokumentationen som din inteckning företag, har AOS advokater skickat dig för viktig domstol datum. Om du inte kan räkna ut vad dessa datum är från de dokument du har, hitta någon som kan hjälpa dig att räkna ut det. Det finns gratis hjälp från statliga och kommunala resurser för att hjälpa till med avskärmning.

Den dokumentation som du har fått från din inteckning företag, kommer aos advokater berätta om en sheriff, har AOS försäljning datum fastställts för ditt hem och om det har fastställts, kommer dessa handlingar att berätta vad som försäljningsdagen är. Dokumentet fick jag som hade försäljningen datum för mitt hem kallades en kombinerad meddelande om försäljning och Rätt att bota och Lös. Om du vill ha hjälp med avskärmning, måste du veta vad som försäljningsdagen är därför som talar om exakt hur mycket tid du har kvar att rädda ditt hem.

Du kommer att få en massa mail från folk som erbjuder till, Äúhelp, au ni få ut av avskärmning. Det mesta av vad du kommer att få är bluffar och inte människor verkligen vill hjälpa till med avskärmning. Den största faktorn att se upp för är människor som ber om pengar i förskott för att rädda ditt hem. Om de vill att du ska ta med dig pengar på det första mötet, är chansen att du har stött på en bluff.