hjälp av linjer hem kapital kredit som bro lån

Om du bestämmer dig för att sälja ditt hem, du troligtvis kommer att vilja köpa en till. Denna process är känd som att kliva upp på marknaden, men kan leda till finansieringsproblem.

Sälja och köpa hem kan vara lite stressande minst sagt. Om ni minns processen för att köpa din första hem, du vet att detta är mer än sant. Nu när du ska både sälja din nuvarande bostad och köpa en annan, du kommer att ha dubbelt stress. Det finns också ett annat problem som kan uppstå. Det är känt som finansieringsbehovet.

När du säljer ett hem, kommer transaktionen stänger vid en överenskommen tidpunkt. Samtidigt, ska du försöka att köpa ett hem som kommer att stänga på eller i närheten av samma datum i fråga. Åtminstone är det hur du ska försöka att rada upp. Problemet är naturligtvis, kommer upp med pengar för nya inköp. Du kan ha en hel del eget kapital i ditt första hem, men det är i ett icke-flytande form, nämligen, kan du inte spendera det. När du behöver lägga ner ett allvar pengar insättning eller handpenning på det nya hemmet, hur du kommer upp med pengarna?

Den typiska svaret för att fylla detta “finansieringsgap” är att få ett överbryggningslån. En bro lån är ett kortsiktigt lån på två till tre månader som ger dig den likviditet som krävs för att köpa nya hem. Låter bra, eller hur? Tja, kortfristiga lån är vanhedrande dyra. Poäng och avgifter är, uppriktigt sagt, upprörande. Så, finns det en annan lösning?

Ett alternativ är att försöka använda din linje hem kapital kredit. En kredit på ditt hem är precis vad det låter som. Den tillåter dig att utnyttja ditt eget kapital i hemmet, ofta genom ett checkkonto. Om du faktiskt sälja hem någon gång, blir linjen beror omedelbart efter stängning. Med detta sagt, kan du fortfarande tid att sälja och köpa fastighetstransaktioner att använda den för att ge ekonomiskt stöd med ditt nya inköp.

Antag jag lista mina hem för försäljning den 1 mars. Jag går också ut och börja hus jakt och ansöka om lånelöfte på ett nytt lån. Jag når en överenskommelse om att sälja mitt hem den 1 april och även nå en överenskommelse om att köpa ett hem den 3 april. Problemet är att jag har nominella mängder flytande pengar. Jag kan komma åt min kredit för att betala depositionen och handpenning på mitt nya hem. När försäljningen av mina tidigare hem stängs, är det egna kapitalet linje betalas ut när köparen finansierar transaktionen. Genom att ta detta steg, har jag använt effektivt kapitalet i mitt eget hem för att köpa den nya och undvek att betala höga avgifter och kostnader med en bro lån.