hitta semester köpa låta inteckningar

När det kommer till semester köpa låta inteckningar bör du ha gjort din läxa väl innan du kommer till det här stadiet. Du borde ha undersökt alla möjligheter, inklusive det goda och dåliga att äga ett fritidshus för uthyrning. Du borde ha tagit hänsyn till fastighetspriser och hur mycket hyra du sannolikt skulle få från fastigheten och, naturligtvis, den försäkring som kommer att behövas för att täcka din satsning.

Först då kan du faktiskt gå på att lägga ett bud på en fastighet. Om ditt erbjudande accepteras så nu är det dags att överväga semester köp låta inteckningar. Detta är inte detsamma som ditt hem inteckning, det finns mycket mer att göra än att och överlägset bästa sättet att få bästa råd och affären när det gäller att semestra köpa låta inteckningar är att gå med en specialist mäklare. En specialist kommer att veta vad du behöver och var man ska leta för att få den bästa tillgängliga för dig.

Din fastighet kommer naturligtvis har uppfyller de krav som skall ses som en semester låt och du bör se till att du kan förvänta dig att möta dessa regler. Till exempel din fastighet bör finnas tillgängliga att hyra för en period av inte mindre än 140 dagar av året och du måste kunna framgångsrikt låta den i minst 70 dagar inom en viss tid.

Detta betyder naturligtvis inte att hyra fastigheten vid rabatten till vänner och familj men fullt betalande hyresgäster, tillsammans med denna långivaren kommer att vilja se till att din fastighet kommer att kunna ta in cirka 130% eller mer av din inteckning återbetalningar. En annan faktor som måste beaktas är att vissa långivare kommer att basera inteckning precis på den beräknade inkomsten från semestern låt medan andra kommer att basera den på er andra inkomster och du måste uppfylla detta krav också. När det gäller den insättning som du kommer att behöva lägga ner, då detta kommer att variera med några långivare frågar upp till 30% på grund av de risker som är inblandade, igen är det där en expert mäklare kan verkligen göra en skillnad i att säkra dig den bästa möjliga.

Men om du kan få din semester låt igång framgångsrikt då du kommer att kunna dra full nytta av de många skattelättnader som en semester låt erbjudanden.