hitta rätt stadsdel

Som det gamla ordspråket säger, de tre viktigaste fakta för att välja rätt stadsdel är location, location, location. Så, vad om plats? Det är verkligen ett mycket viktigt faktum i valet av ditt nya hem, eftersom en riktigt fin, attraktiv, prisvärd hem i fel stadsdel kan bli en dyr formel för katastrof för dig. Urvalsprocessen är ett kritiskt viktigt steg för framgång. Använd din fastighetsmäklare och deras resurser. De kan ge dig en hel del mycket användbar information som du utvärdera dina behov och matcha dessa behov med de olika delarna av staden och de bostäder som finns inom dessa områden.

Så, hur gör du utvärdera dina behov? Börja med att fråga dig själv några viktiga frågor om din nuvarande livsstil och din framtid, önskade levnadsvillkor. En sammanfattning av svaren på dessa frågor kommer att hjälpa dig att avgöra var du kanske vill leva i detta samhälle och varför. Kom ihåg, detta är det dags att bestämma vad dina kriterier kommer att vara att utvärdera och shopping för rätt stadsdel för dig. Gör en lista, prioritera, och diskutera detta med din fastighetsmäklare.

Följande är några frågor som du kanske vill tänka på när man tittar på området i allmänhet: Är skolan viktig? Behöver du vara nära köpcentrum? Hur nära behöver du vara på din arbetsplats? Är kollektivtrafik behövs? Hur mycket är det skolan och fastighetsskatt? Vad sägs om andrahandsvärde? Vad är historien om hem värden för den här delen av stan? Vilka är några av de prognoser för tillväxt och ny utveckling inom området? Vilken typ av grannar vill du bo nära? Vilka är de saker som är viktigast för dig? När du har definierat kriterierna för att välja en stadsdel ta nästa steg och titta på bostäder inom de preliminärt utvalda områden. Hur passar de med hem du vill ha?

För att besvara denna fråga, kan du först bestämma vilken stil hem kommer du att njuta? Är landet viktigt? Vill du ett stort parti eller en mycket liten gård? Är en pool viktig? Hur är landskapsarkitektur? Vill du ett enda golv eller flervånings hus? När du bestämmer svaret på denna fråga set, då måste du bestämma om husen i det markerade området motsvarar din preferens för ett hem.

Som ni kan se, innebär valet av rätt stadsdel en hel del eftertanke och övervägande av en mängd olika frågor. Eftersom bra fastighetsmäklare är bekant med alla områden i samhället, kan din fastighetsmäklare vara till stor hjälp. De kan förse dig med information om skatter, värderingar, framtida utveckling, historia av hemförsäljning, skolsystem, och många andra viktiga dataset och fakta. Som vi har diskuterat, det finns många faktorer att tänka på när hitta rätt stadsdel. Noggrant övervägande och planering kommer att skörda tillfredsställelse och framgång i valet av din framtida stadsdel.