hitta och låna från grossist bolåneinstitut

Vid första anblicken verkar inteckning finansmarknaden ganska enkel. Bankerna lånar ut pengar, så du bara kontakta en bank för finansiering. Om du tar detta synsätt, du miste om partihandel bolåneinstitut.

hitta och låna från grossist bolåneinstitut

Om du har någon erfarenhet av bostadslån, kommer du snabbt att förstå att inteckning industrin är inte vad det verkar vid första anblicken. Traditionellt skulle man gå bara ner till banken där du upprätthålla ett checkkonto för att få ett bolån. I modern tid kan du fortfarande göra det, men du är nästan alltid kommer att betala mer i ränta, avgifter och så vidare.

Ungefär som en lök, har inteckning industrin faktiskt många lager. För husköpare, är det bästa sättet att hitta en mycket trevlig lån att söka grossist långivare bostadslånet. Som namnet antyder, hanterar dessa långivare inte direkt med allmänheten. De har gjort valet att eliminera kostnaderna för marknadsföring, massiva kundservice och så vidare genom att undvika att detaljhandeln insatser. Ärligt talat, det finns en hel del långivare som går i denna riktning.

Det finns många fördelar med att hantera partihandel långivare. Först, de tenderar att erbjuda ett mycket bredare spektrum av låneprogram och många specialiserade på olika områden såsom dåliga krediter [sub-prime], perfekt kredit, lån bro och så vidare. De är särskilt användbara när det gäller att hitta unika finansiering i form av hybrid lån som är blandningar av justerbar ränta inteckningar, fast betalningslösningar och varierande sikt längder. Eftersom de inte har några marknadsföringskostnader i samband med reklam direkt till konsumenterna, är de ofta tänkt att erbjuda bättre villkor också.

Så, hur du hittar partihandel långivare bostadslånet? När allt handlar de inte direkt med allmänheten. Svaret är genom inteckning mäklare. En inteckning mäklare är helt enkelt en oberoende inteckning professionell. Han eller hon är inte associerat med en viss långivare. Istället arbetar de mäklare med ett brett utbud av grossist långivare. För konsumenten är fördelen med denna metod mäklaren kan hitta de bästa villkoren som erbjuds över ett antal långivare utan känsla bunden till en viss man, nämligen, du får det bästa erbjudandet. För partihandel långivare, fungerar metoden bra eftersom de inte behöver spendera pengar på reklam till allmänheten och de har en mellanhand som de kan arbeta med som förstår lånet processen genom och.

När det gäller finansiering fastigheter, få de bästa möjliga villkor på en inteckning är helt avgörande. Spara ens en fjärdedel punkt på en ränta kan leda till tiotals eller hundratals tusentals dollar i sparade räntebetalningar under löptiden för ett lån. Om du inte tar en titt på de program som erbjuds av grossist långivare, riskerar du att betala mycket mer än du borde för en inteckning.