hitta lägsta fast ränta inteckning

Om du vill att refinansiera så snart som möjligt och du vill ha ett nytt hem lån, så ska du vara hitta seriösa långivare som laddar mycket mindre än andra. Denna artikel kommer att hjälpa dig att ge en idé om att hitta lägsta fast ränta inteckning.

Wells Fargo refinansiera bolåneräntor kvar på mycket låga nivåer. Vi har sett bolåneräntor är runt 4,75% för 30-års fast ränta inteckning och 15 år fast ränta inteckning omkring 4,25%. Vi ser de historiska tabellen bolåneräntorna kommer du att se att dessa nivåer nära all-time bottenrekord. I själva verket är all time low för 30-åriga bolåneräntan satt till den sista veckan i november.

Nivån av inteckning kommer att bli lägre på grund av svag efterfrågan på bostäder och stigande utmätningar. Dessutom steg Treasury priserna, vilket tyder på att investerare och finansiella institutioner backat från riskfyllda satsningar, och skicka resultatet bli lägre. Bolåneräntor tenderar att följa utbyten.

Tidigare denna vecka, sade National Association of Realtors som prognoser mätare på bostadsmarknaden verksamheten steg till den högsta nivån på mer än tre år i oktober. Enligt föreningen, hoppade i oktober försäljningen av befintliga bostäder 10% som köparna fortsätter att dra nytta av första gången hem-köpare skattereduktion, låga priser och låga bolåneräntor.

Om det erbjuder lägsta fast ränta inteckning än den nuvarande standarden, är det troligt att det blir några dyra avgifter för att gå med på det eller kan vara en faktor betalningar som de citerar snarare än nivån. Låt mig veta om du vill ha mer tips. Det är klokt att be om hjälp till officerare bolån är erfarna och har arbetat länge inom detta område genom online eller offline.

Ingen kan vara säker på vad som kommer att hända med räntan så att detta blir den eviga dilemma av den moderna inteckning shoppare. Även om du kan få lite glädje av att följa den ekonomiska framtiden och förutsäga toppar och dalar, behöver du inte göra detta för att ta reda på om du vill gå till räntan är fast eller inte. Poängen är om du är villig eller ens kunna ta risker.