hitta ett bostadslån med dålig kredit viktig information och knep för att få ditt lån

När du letar efter ett bostadslån, många människor undrar: Hur illa är dålig kredit? På senare tid har den omständigheten av en dålig ekonomi och en arbetsmarknad som verkar i ständig förändring ledde till historiskt låga kredit poäng. Därför är inte alla dåliga krediter densamma. För många människor som drabbats med besvär av att vara på fel plats vid fel tid, dålig kredit poäng är inte så problematiska som de som skapas av dåliga utgifter vanor, brist på ansvar eller bara vanlig bedrägeri. När du letar efter ett bostadslån, kommer dåliga krediter i flera smaker. Därför kommer det som ledde till din dåliga krediter har en enorm spärra på om du kan hitta ett bostadslån eller inte.

finns det fortfarande påföljder

Om du lider av dålig kredit på grund av arbetslöshet eller något annat okontrollerbara ekonomiska situation, kan du hitta ett bolån. Dock kommer det fortfarande att finnas vissa straff som du behöver för att komma runt i jakten på att hitta det lån som fungerar för dig. Detta handlar verkligen ner till två, stora frågor: räntor och avgifter.

Hem lån till människor med dålig kredit i allmänhet citeras på en mycket högre ränta än bostadslån som ges till dem med bättre kredit poäng. I grund och botten, oavsett omständigheterna kring din dåliga krediter, de råa siffrorna presentera dig som en risk. För att kompensera för denna risk tar banken ut högre priser.

De andra problem som människor med dålig kredit och letar efter ett bostadslån är dolda avgifter och sanktioner. Du måste se till att du läser igenom det finstilta för alla lån erbjuder dig emot. Se till att, trots din dåliga krediter värdering, straffen för sena betalningar och andra fel i ditt lån är inte så hemskt som att bryta dig ekonomiskt. Du bör ändå behandlas rättvist.

två viktiga tricks

När du har beslutat att arbeta med ett bostadslån med en dålig kredit värdering, finns det två viktiga knep som du behöver veta för att hjälpa dig att få den bästa möjliga. Den första Tricket är handpenningen. Många människor som letar efter ett bostadslån saknar behövde kontanter för en betydande handpenning. På grund av omständigheterna i din dålig kredit värdering, kan du inte råd att vara en av dessa människor. Se till att du sparar upp 10-20% av det totala värdet på hemmet du vill köpa för att använda som en handpenning.

Nästa trick är att shoppa runt. Om du vill hitta den bästa möjliga affär på ett bostadslån med dålig kredit, kan du inte se på de mer konventionella platser. Generellt innebär detta att du kommer att vilja titta mot online långivare snarare än att gå till en bank. Online långivare är de som är specialiserade på att hantera dåliga krediter lån och är i bäst position för att hjälpa dig att hitta en affär som passar dina behov.

Begå på lång sikt

Att köpa ett hem är ett stort åtagande. Hellre än att spendera extra pengar på rekreation, måste du vara säker på att ha den inteckning betalning varje månad tillsammans med ytterligare medel för reparationer och andra frågor som dyker upp. Om du menar allvar med bostad, då det finns långivare som kan hjälpa dig att få ett bostadslån med dålig kredit.