hitta en låg andra kurs räntekostnader

Ett topplån, eller ett hem kapital lån är ett bra alternativ om du har klättring skuld och en del eget kapital byggts upp i ditt hem. Att ta ut ett hem kapital lån eller ett hem kapital kredit kan vara en praktisk lösning för dig, men bara om du hittar rätt sekund ränta inteckning ränta.

Du kan använda pengar från ditt topplån eller linje eller kredit för att betala av skulden, göra hem renoveringar eller konsolidera dina räkningar. Men om du använder den för att betala av skulder och du behöver inte göra något för att ändra det sätt som du har spenderat pengar så kommer du att hamna overspent igen på bara några år. Tror inte på ett topplån som en band-stöd till en dålig utgifterna vana. Ta ut den andra inteckning men också börja använda en familj budget och kontroll oseriöst utgifterna.

Med detta sagt, få en bra andra klassens räntekostnader är definitivt möjligt även i dagens marknad där räntorna börjar stiga. Även med de höjningar, är de fortfarande lägre än de var för tio till femton år sedan. Om du har en äldre hem, det är fortfarande en bra tid att dra fördel av det egna kapitalet byggs upp i ditt hem.

Att få en bra andra klassens räntekostnader är lättare än att ansöka om din första inteckning. Med topplån, det är inte riktigt lika mycket pappersarbete, eller så mycket tid att vänta på godkännande. Eftersom du har säkerheten i ditt hem du representerar en lägre risk för utlåning.

Det finns två typer av topplån att välja mellan: den andra hypotekslån och andra inteckning kredit. Din topplån fungerar väldigt lik din första inteckning. Du får en klumpsumma pengar. Den andra inteckning har lägre avsluta kostnader än den första, men du är också betalar en högre ränta med topplån.

Den andra inteckning kredit fungerar som ett kreditkort med en vanlig kreditgräns, men en rad av krediten har rörlig ränta. Räntan kommer att ändras beroende på månad, vilket kan vara riktigt bra när räntorna är låga som de har varit på sistone, men svårt om de är höga. Du kan använda din kredit, så länge du har pengar, men det finns ett tak för hur mycket du kan spendera. Vid en viss tidsperiod, 5, 10 eller 20 år i framtiden, kommer du inte att kunna låna på kredit längre och du måste börja göra vanliga månatliga betalningar. Fram till denna punkt, kan du betala av så mycket eller så lite som du vill varje månad.

Precis som med din första inteckning, kommer du vill shoppa runt för att få den bästa andra sats inteckning ränta. Ta reda på om ett lån eller kredit skulle vara bäst för dig, och sedan vidta åtgärder för att förbättra din totala ekonomiska bilden med hjälp av eget kapital i ditt hem.