hitta en inteckning för ditt nya hem

Om du köper ett hem, är chansen att du behöver en inteckning. Din förmåga att köpa ett hem beror delvis på din kredit historia som profileras i en kreditupplysning. Informationen på kredit rapport används för att bestämma hur ansvaret du är att uppfylla dina skyldigheter. Du behöver inte ha perfekt kredit att bli godkänd för en inteckning, men om du har ett antal sena betalningar, kan du behöva ange ett brev som förklarar varför dessa betalningar var sent.

När du köper ett hem, långivare titta på din skuld till tal. Detta mått på din skuld belastning har en inverkan på hur mycket hus du kan köpa

Baserat på din inkomst, dina nuvarande skulder och beräknas handpenning, kan din långivare brukar hjälpa dig bestämma det maximala inteckning belopp för vilket du kan kvalificera inom några minuter. Många långivare har ett avgiftsfritt 800-nummer där du kan tala med en inteckning professionell eller du kan också referera till långivarens inteckning miniräknare ligger på sin inteckning webbplats. Denna process är ofta kallad en “förkvalificering analysis”.

Många bolåneinstitut har bygg-till-permanenta finansieringsprogram lån. Program kan variera med varje enskild långivare. Typiskt är en konstruktion lån interimistiskt lån mot säkerhet i fastigheten som en bostad byggs. Medlen är oftast betalas ut under hela byggtiden och ersattes med permanent finansiering när bygget är klar. Du kan också välja att använda separata långivare för byggande finansiering och permanent finansiering.

Du bör välja en långivare och välja den bästa billån för dina behov. Att lära sig fakta om inteckningar innan du ansöker om ett hypotekslån med en bank, är inteckning mäklare eller annan långivare hjälp.