hitta en inteckning dallas mäklare

Här är några nyheter, i fall du inte har hört: Federal Reserve har sjunkit priser till de lägsta nivåerna i år. Det har aldrig funnits en bättre tid för Dallas husägare att dra kapital från sina hem, sänka sina månatliga betalningar och bli av med den oprioriterade skulder.

Här är varför: kreditkortsföretag är ute efter att förslava dig. Såvida du inte är en av de lyckliga människor som har ett kreditkort credit, är chansen att de kommer att fortsätta att höja din räntorna oavsett om du gör utbetalningar i tid (det är sant – MBNA höjde kundens hastighet till en usurious 28 % trots att han aldrig varit sen på en betalning!)

Varför gör de det? Eftersom de kan. Läs allt det finstilta på baksidan av ditt kreditkort avtal. Det finns en god chans att någonstans i det är ett uttalande som säger att de kan höja din ränta av någon anledning, när som helst.

Behöver du mer övertygande till varför du bör refinansiera nu? Skatter. Innan “Reagan Revolution,” människor kunde dra av räntor kreditkort. Jo, fast det kreditkort lobbyister som äger de flesta av våra medlemmar i kongressen som tillbaka runt 1982. En del av Reagans skattereform var att eliminera att ränteavdrag för vanliga arbetande amerikaner. Och naturligtvis, bara för att sparka amerikanska arbetande människor i tänderna när de är nere, senaste lagstiftningen inte allvarligt inskränkts konkursskydd för den amerikanska arbetaren, tillät de kreditkortsföretag att fördubbla sina minsta betalningar!

Den goda nyheten är att när du konsolidera denna skuld med ett vinstandelslån, innebär att ränta blir avdragsgill i de flesta fall (fråga din skatterådgivare om detta), vilket kan spara dig tusentals kommer 15 april – och du hamnar med lägre månatliga betalningar för start!

Slutligen, när du refinansiera och betala dina hög ränta kreditkort kommer vanligtvis att förbättra din kredit värdering – vilket är ingen dålig sak, eftersom det ger dig rätt till lägre priser och avgifter på nästan allt.

Till skillnad från en inteckning företag, är din Dallas inteckning mäklare just det – en mäklare med tillgång till hundratals olika program. Dessa program konkurrerar om din verksamhet, och som ger dig en massa alternativ.

Medan det finns inga garantier i livet, är chansen god att oavsett vad din kredit situation, kommer din Dallas inteckning mäklare kunna matcha dig med ett lån program som passar dina behov. Ta kontakt med din Dallas inteckning mäklare idag och ta reda på hur mycket pengar du kan spara varje månad. Det kan vara det första steget mot att äntligen ta kontroll över din ekonomiska öde.