hitta en bra remortgage affär

Betala inte mer än du behöver för din inteckning. Det är nästan säkert en mycket bättre affär där ute än din nuvarande. Kanske är det dags att få upp-to-date med de nya inteckning erbjudanden.

När det gäller din inteckning är berörda, kan du vara glad att veta att du förmodligen kan spara en avsevärd summa varje månad, med re-inteckning. Om du har varit i ditt hem under några år, kommer du att ha byggt upp betydande kapital i det. Du kan re-inteckning för att förbättra eller utöka ditt hem, köpa ett andra hem, kombinera dina lån, eller bara för att spara pengar.

Fler och fler människor byter inteckningar hela tiden, så oavsett dina skäl för att anse detta drag, kommer du att vara i gott sällskap.

Om du är på din långivare standard rörlig ränta, kommer du förmodligen att kunna spara cirka 2% på räntan genom att byta till en två eller tre års visstidsanställning intresse bara lån. Om din inteckning summa är ca £ 100.000, kan detta spara i regionen av £ 2.000 per år. Det är sant att det finns inblandade kostnader, men med de senaste inteckningar och antal långivare i konkurrensen om ditt företag, bör du kunna hitta en avgift-fri en som kommer att vara angelägna om att hjälpa dig att hålla dina kostnader ända ner till minsta .

När det gäller att göra ett val, det finns så många olika inteckningar där ute vi kunde inte börja lista dem. Du kan hitta bra det finns en inteckning bättre anpassade till dina omständigheter än den du är här, förutom de pengar att spara.

Traditionella återbetalning bolån är troligen av större intresse för husköpare som inte vill ta några risker. Denna typ av inteckning erbjuder den säkerhet som, så länge som betalningar görs, kommer skulden betalas i sin helhet vid ett visst datum.

Intresse endast inteckningar växer i popularitet och skulle passa låntagare som inte är rädda för en viss grad av investeringar risk, i väntan på att detta kan tillåta dem att betala tillbaka sina lån i förtid, eller kanske förhoppningsvis ge en slutlig summa som är större än det ursprungliga beloppet lånat. Tre av de mest fashionabla typer av ränta endast system är kapitalförsäkring, pension och ISA (individuellt sparkonto) inteckningar.

ISA inteckning är utformad så att du kan placera din ISA ersättning (£ 7000 i 2006). ISA har utformats för att hålla investeringar såsom aktier, obligationer, enhet och truster investeringar. Investment vinster är skattefria. De flesta ISA bolån investeras i produkter avsedda för att sprida dina pengar över ett brett spektrum av tillgångar. Resultat från aktier och aktierelaterade fonder har gett större avkastning historiskt och därför dessa typer av ISA är sannolikt att innebära att inteckning kommer att betalas tidigare än med andra system. Det kan vara ett skattefritt engångsbelopp som en bonus, efter att ha betalat av inteckningen. Tyvärr finns det ingen inbyggd liv täcka, och det är ett faktum att det alltid finns en möjlighet att kapitalavkastningen kan vara mindre än adekvat. Det kan vara mycket oroande för vissa låntagare att se volatilitet på aktiemarknaden, där aktier kan vara upp ena dagen och ner nästa.

Det finns andra räntefria bolån tillgängliga, såsom: –

Endowments, som håller hoppet om en skattefri löptid överstigande inteckning skuld och även några inbyggda liv täcka.

En pension inteckning, där det finns skattelättnader för era bidrag, ett skattefritt engångsbelopp och återigen möjligheten till en hög mognad värde.

Sedan finns det de flexibla inteckningar, där det finns möjlighet att variera de månatliga återbetalningarna och öka dem när du kan. Det finns också möjligheten att finansiera alla dina kredit behov.

Med ett så brett utbud av bolån, hur du bestämmer vilken som är rätt för dig? Det är där lite hjälp är ovärderlig. En on-line mäklare vet marknaden inifrån och ut, och kommer att erbjuda dig all den hjälp du behöver, söka på hela marknaden för att hitta rätt affär för dig.

Din nya inteckning skulle kunna vara mycket bättre!