hitta en bra inteckning

Tänk den första on-line lån du stöter på kan erbjuda dig de bästa flighterna? Tänk igen! Det finns bokstavligen hundratals program där ute, och de alla gynnar olika typer av låntagare. Hitta och jämför de bästa låneprogram där ute. Visste du att det finns saker som bara ett lån officer kan förklara för dig om de hundratals lån program tillgängliga för dig? Visste du att ett lån officer kan betalas en provision baserat på hur mycket du betalar i avgifter? Många faktorer kan göra ränta du får på en inteckning mer attraktivt. Var säker på att du vet vad de är innan du skriver långivaren arvode ark.

Först, har din kreditvärdighet säkert något att göra med den hastighet du får. Vet du din kredit värdering? För att ta reda, låt ett lån officer drar din kredit rekord. Du kanske tänker att du vill åka runt och att massor av olika drar till din kredit kommer att sänka din poäng, men du kan vara lugn. Varje kredit pull utförs av ett hypotekslån officer inom 30 dagar från den första dragningen kommer inte att negativt påverka din poäng. De kreditupplysningsföretag förstår att ni vill åka runt, och du kommer inte att bestraffas under dessa förhållanden.

Som sagt, shoppa runt är ett steg du bör inte hoppa heller. Du kommer förmodligen att upptäcka att lån officerare arbetar för företag som har tillgång till det största antalet långivare kan ge dig lån med de bästa flighterna.

botten av formen
Du kan göra alla dina affärer med en bank, men om du går till din bank för en inteckning, kan den ha tillgång till endast de få låneprogram det kan finansiera. Ett lån officer arbetar för ett företag mer dedikerad till bolån med ett större antal kontakter till olika långivare har flest alternativ, vilket gör det mer sannolikt att han kommer att ha ett program som passar just dig.

När du vet din kredit värdering och har valt var du kan få din inteckning, kan ditt lån officer berätta vilka program erbjuder dig den bästa räntan. Antingen lån officer eller en finansiell rådgivare kan också guida dig om hur du kan förbättra din kredit värdering om du vet att det står mellan dig och en bättre ränta.

Vill du ansöka om ett lån med 100% finansiering? Om så är fallet, så är räntan sannolikt högre. Innan du skriver till en 100% finansiering lån, noga överväga dina alternativ. Kan du nöja istället för ett hem i en lägre prisklass? Kan en vän eller familjemedlem ge dig pengar för att göra en fem-eller tio-procent handpenning? Båda dessa alternativ kan du spara mycket pengar på sikt av ditt lån som du betalar mindre intresse. Långivare vet att 100% finansiering är en het handelsvara, och de kommer att debitera dig en högre ränta för det.

Känn din kredit värdering, leta efter rätt långivaren, och välj det bästa programmet för din personliga ekonomiska situation. Om du följer dessa riktlinjer, kommer den lägsta du kan få på ditt bolån tryckas på handlingarna vid stängning bordet.