hitta en bra inteckning med dåliga krediter

Beslutet att köpa ett hus är en stor en, och ingenting kan göra resultatet av detta beslut är större än att vara väl informerad om vad som väntar från processen att välja och få en inteckning. Om kredit historia är ett problem, förbereda dig och lär förväg vad du kan göra för att optimera och förbättra den. En mindre än stellar kredit historia kommer inte automatiskt utesluta dig från en inteckning godkännande. Beväpnad med denna kunskap, kommer att köpa rätt hus inte bara är möjligt, men det kommer att bli en trevlig upplevelse. Det första steget i processen är att förstå processen för bolån. Nästa, bestämma vad du behöver från en inteckning företag, och välja en som kommer att fungera bra för dig: inte bara köpa hem, men även på lång sikt – den tid under vilken du kommer att betala av inteckningen. Slutligen, börja planera nu, och arbeta för att förbättra din kredit historia för att minimera det komma i vägen för ett godkännande. Att bli informerad kommer att göra processen för att ansöka och bli godkänd för en inteckning ett mycket jämnare och mer behaglig process.

Processen för en inteckning och dess godkännande är allmänt enhetlig, med några smärre skillnader från företag till företag. Det första steget kräver att du fyller i en ansökningsblankett, som långivaren kommer att ha information för att forska din personliga ekonomi och bekräfta det du har sagt. Du kan behöva lämna handlingar om din ekonomi, såsom tidigare års W2 formulär, eventuella utestående skulder du har, och information på hemsidan du hoppas att köpa. Denna information, tillsammans med all ytterligare forskning, ger långivaren en uppfattning om din integritet och sannolikheten för att du betalar av ditt lån. Nästa steg skulle vara att bestämma inteckning betalning. Det börjar med det belopp som du hoppas att låna från HYPOTEKSGÄLDENÄR, med hänsyn till det ungefärliga priset på huset, baserad på uppskattning av värderingsman, liksom din egen ekonomiska situation. Det slutliga beslutet är vanligtvis känt inom en månad för att tillämpa. Om du har fått avslag, måste inteckning företaget, enligt lag, informera dig om den exakta orsaken. Även om du får ett avslag, använda den för att lära sig, försöka hitta en lösning och återanvända. Sista punkten: aldrig låta det glida ditt sinne att enas om en inteckning, godkänner du att ge upp ditt hus till långivaren, som kommer att sälja den för att tjäna den balans som du är skyldig, i det fall att du inte klarar av att betala av ditt lån. Detta är känt som en avskärmning, och är verkligen en situation som både långivare och du, husägare, vill och arbeta för att undvika.

Att veta hur man väljer en lämplig inteckning företaget kommer att minska risken för framtida problem både för dig och långivaren. Inteckning företag, per definition, agera som mellanhänder mellan hoppfull köparen (HYPOTEKSINNEHAVARE) och långivare pengar. En mäklare jobb ingår att matcha dig med den bästa långivaren för dig. Dessutom, är den typ av lån bäst för dig viktig. Du kan välja mellan ett långsiktigt eller ett kortsiktigt lån. En långsiktig inteckning betalas under loppet av trettio år eller mer, medan en kortsiktig inteckning är något betalas ut på mindre än trettio år (oftast närmare femton). Även en kortare sikt innebär lägre ränta, kommer du sannolikt att betala mer varje månad. En god inteckning mäklare kommer att kunna hjälpa dig att räkna ut vilken term är mer lämpligt i ditt fall. Även den ränta som inteckning företaget erbjuder kan påverka ditt intresse för att arbeta med dem, tänk på att en låg ränta inte bör ligga till grund för att välja en inteckning långivare. Fråga om bolagets priserna varierar med tiden, eller fast för livet av lånet. Om du planerar att bo i ditt nya hus för att på lång sikt, då inte automatiskt rabatt på lång sikt, högre inteckning ränta. Var också noga med att kontrollera de totala kostnaderna för inteckning företaget, eftersom en lockande låg ränta kan förloras i höga avslutande kostnader. Sist men inte minst, att välja din inteckning företag, se till att du känner dig bekväm. Om det är en enorm, ansedd inteckning företag, vara beredd att ha mindre personlig assistans. Å andra sidan kan ett mindre företag inte att kunna erbjuda dig alternativ för en stor en, men en mycket mer personlig lag eller person som kommer att arbeta på din inteckning hela.

Lika viktigt som det är att du gillar inteckning företaget, vilket gör att de gillar dig är lika viktigt. Om din tidigare kredithistorik är inte en att vara stolt över, inte förlorar tron ??på att godkännas för en inteckning. Istället vänder er energi på att optimera den nuvarande och framtiden för din kredit historia. Tänk på denna aspekt redan innan du hittar ditt drömhus och ansöka om en inteckning – om du planera framåt, kan det göra skillnad för ett godkännande eller ett avslag. Det första steget för att förbättra din kredit historia är att betala dina räkningar i tid. Utöver detta, innan du ansöker om en inteckning, betala av alla små skulder du har kvar. Håll din kredit balanserar låga, och stäng alla onödiga krediter konton (omvänt, inte öppna några nya onödiga konton!). Ha dock i åtanke dock att ett oanvänt konto med en noll balans kan hjälpa din poäng. Även en sen start i bättre hantering av pengar kommer att visa en långivare din insats och öka dina chanser att ett positivt resultat. Vidare, vara beredd på att din handpenning kan vara ett annat villkor för att få ett lån. Att ha tillräckligt med likvida medel är viktigt för inteckning företag. I det fall att en nödsituation uppstår, kommer att ha nog av dina besparingar vara säkrare både för dig och långivaren.

En inteckning är inte exklusivt för de som helt betala av sin kredit. För de dödliga bland oss, det finns många inteckning företag som är lika mänsklig och villiga att hjälpa förtjänta individer få en inteckning. Vad du kan göra som den potentiella HYPOTEKSINNEHAVARE är vet vad inteckning processen består av. Förutom att processen av inteckning, lära sig om olika typer av bolåneinstitut som finns, och identifiera vilka kommer att vara den bästa partnern för dig. Slutligen, börja förbättra något skakig kredithistorik tidigt för att undvika eventuella fördröjningar i acceptans för inteckning. Organisera arbetet med att köpa huset kommer bättre förbereda dig att organisera för givande arbete med att äga ett hus.

Att hitta en bra inteckning med Bad Credit – Ett tidigare skakig kredit historia är ingen anledning att förpesta framtiden. Att hitta en bra inteckning företag att stödja din ljusa framtid är inte bara möjlig, utan nödvändig.