hitta en advokat för att hjälpa köpa dig hem.

Jag rekommenderar alltid att du använder en reglerad advokatbyrå för ditt hus Köpa (eller platt). Men hur mycket ska man räkna med att betala? Tja som ni säkert vet i denna Hem Köpa lärka det finns flera alternativ.
Först få en offert från den lokala High Street advokatbyrå, och se vad de säger. Se till citatet innehåller så mycket information som möjligt. Få offert skriftligen eller e-post.

Få en känsla för den övergripande kvaliteten på tjänsten, fick du tala med en advokat eller bara en sekreterare (kom ihåg att detta inte kommer att förändras under hela processen). Många advokatbyråer få juniorer att handlägga målen husköp. Om de inte kan vara störd att tala till dig innan du accepterar att vara kunder, tror inte mycket kommer att förändras.

När de svarar i telefonen frågar “kan jag tala med en advokat om att hjälpa mig köpa ett hem”. Det gör normalt susen.

Också noga överväga hur lång tid det tar för dem att: –
Svara i telefonen.
skicka din offert

Om dessa tar dagar kan du räkna med att när de arbetar för dig att det blir inte bättre. Kom ihåg att för de flesta företag detta är Bread and Butter arbete, och allt de gör på det här området är via en mall eller är Standardiserad.

När du har citatet, då helt enkelt gå till en av de jämförelse webbplatser och få ytterligare några citat. Om du gör en sökning på Internet för överlåtelsehandlingar hittar flera.

Så fort du får jämförelsen kontrollerar du att de är på Law Society panel och chatta igenom offerter på telefon. För er tjejer måste du välja någon som du skulle vara som din Gynekolog för dig Grabb någon som är som din urolog. Någon du kan ha en mycket nära relation med och ändå känna att det är professionella. Du får min drivgarn.

Ditt mål är att sänka priset till 50% av det ursprungliga citatet och det är lätt. Jag gör en hel del av outsourcing i mitt företag, och du kan alltid hitta en billigare affär, men det är inte alltid om billigare, det handlar om att få värde och det är nyckeln. Hus köpa är en enkel nog sak att göra, men fel advokat kan göra det en mardröm.

Många solicitors tigger för arbete just nu och det är enkla saker för dem. Det är alltid värt att ställa High Street Firm till Lägsta pris om du vill använda en lokal firma. I min erfarenhet lokala företag kan ofta vara till hjälp, men inte två gånger till pris.

Denna åtgärd enbart kommer att spara minst £ 200 i den nuvarande (2009) marknaden och är en enkel del av huset köpprocessen.
Lycka till och se till att du inte blir “sålda” på det högre priset.

richard smith