hitta den bästa inteckning

I Storbritannien i dag, kan komma på fastigheten stege vara en riktig uppgift och om du är en första gången köpare kan det visa sig vara mycket svårt att säkra de medel som du behöver. För din knytnäve tid inteckning här är delvis på grund av den nuvarande brittiska finans situation och även godkännande av krediter systemet som har blivit mer och mer selektiva om vem som får en inteckning och vem gör inte.
Men lite mark arbete ger utdelning, en av de första punkterna om att få en inteckning är att få 3 offerter. Det finns många inteckning mäklare och rådgivare i Storbritannien i dag, det styrs alla av FSA (Financial Services Authority) och bundna av strikta riktlinjer för beteende.
Titta in i olika typer av inteckningar finns? det finns många typer, inklusive:
– Bytesbalans inteckning
– Intresse bara inteckning
– Återbetalning inteckning
– Standard inteckning
och många fler.
När du är redo att köpa, inte vara trycksatt av den som säljer fastigheten och få professionell rådgivning, kort sagt inte vara rusade in undertecknade den streckade linjen. Det är alltför lätt att köpa en fastighet och hitta senare finns det strukturella problem som inte nämns av säljaren, upptäcka problem efter försäljningen av fastigheten kan resultera i ytterligare kostnader.
Sammanfattningsvis kan köpa din fastighet vara mycket enkelt om du följer dessa steg och innan du vet att du är på väg in och sätta upp hemma och planera för framtiden.