hitta den bästa fast ränta inteckning i dag

Du kanske har sett chocken rubrik i brittiska pressen denna vecka som en marknadsledande byggnad samhället kommer att erbjuda 125% bolån, något vi alla om vi inte skulle få se igen. Men om vi gjorde en lite djupare inser vi ja det är sant, men är för dem i negativt eget kapital som flyttar in i ett nytt hem.

För dem som i denna olyckliga situation har en titt på de räntor som bifogas som minst sagt är branta. Du kan hitta bättre fast ränta erbjudanden speciellt med Bank of England räntan så låg. Det finns ett antal erbjudanden på marknaden nu och det har funnits tecken på att marknaden avmattas och signalerar en möjlig återhämta sig i en snar framtid särskilt med nedgången i ekonomin inte är lika allvarlig som förutspått.

Eftersom ingen vet säkert när ekonomin börjar att plocka upp det kan vara bäst att låsa in en bra fast ränta affär nu innan räntorna börjar stiga igen. Bolåneräntor börjar förbättras och samtidigt godkännanden är upp lite här månaden kan det visa sig vara en perfekt tid att låsa in och dra nytta av en lägre ränta medan andra får betala mer när ekonomin återhämtar sig. Visst har jag hört rapporter om de flesta applikationer att vara fast ränta inteckningar.

För att hitta den bästa fast ränta inteckning föreslår jag att söka professionell rådgivning från en inteckning mäklare, se till att du antingen få en rekommendation från en vän eller familj eller välj en väletablerad mäklare så att du kan dra nytta av deras expertis. Gå till en helhet av marknaden mäklare som kommer att söka på hela marknaden så att du kan hitta den
bästa fast ränta inteckning och även se vad annat är på marknaden så att du kan se till att du inte går miste om en bättre affär.

Med hjälp av en inteckning mäklare för att hjälpa dig hitta rätt inteckning kan du spara tid på att leta runt, kan de svara på alla frågor du kan ha och kan ofta erbjuda exklusiva erbjudanden de har ordnat med bolåneinstitut.